Többmonitoros videófalak és interaktív monitorok a Videosec kínálatában


Többmonitoros videófalak és interaktív monitorok a Videosec kínálatában
A SecuriForum kiállítás I3 standján már bemutattunk új kínálatunk részeként egy négyelemű videófalat és egy interaktív tábláját. Az élőerős megfigyelés illetve a képzés, oktatás és eligazítás elengedhetetlen eszközei ezek.

Egy számítógép a Windows 98SE óta képes több monitort is egyszerre kezelni. A megjelenítendő tartalmat a csatalkoztatott monitorok között mozgathatjuk, tetszés szerint. Ezt alkalmazva könnyen tudtunk videófalat létrehozni különleges videókártyák, több monitor és megfelelő konfigurálás segítségével. A Videosec kínálatában elérhető videófalak ettől többre képesek: egy videóforrás egyetlen kimenetét, tehát például egy NVR HDMI kimenetét fogadva jelforrásként, az egyes monitorokon külön-külön állítjuk be a megfelelő képkivágást, tehát a videófal egyes monitorjai tudják, hogy a teljes 4K felbontású kép melyik negyedét jelenítsék meg. A legszélesebb monitorkáva 3.5mm, ettől keskenyebb is választható. A 90% feletti uniformitás szükségtelenné teszi a panelek egymás mellé történő válogatását, mert azonos beállítások mellett nincsennek szabad szemmel látható eltérések a megjelenítésben. Az alkalmazott IPS panelek 178° betekintési szöget tesznek lehetővé kontrasztvesztés és színtorzulás nélkül. Az alkalmazott háttérvilágítás várható élettartama 50.000 óra feletti. Egy komerciális LCDTV-vel összehasonlítva a legfontosabb különbség, hogy 24/7 üzemre lettek tervezve.

Az interaktív táblát bemutathatnák úgy is, mint egy 65”-os 4K felbontású monitorba épített óriástabletet, de ettől sokkal többet tud. A két hátlapi és egy előlapi HDMI bemenetről fogadott videójel fölé rajzolhatunk, ebből állóképeket vagy videót is menthetünk. A mellékelt ceruzák mellett ujjunkkal is rajzolhatunk, ahogy a tenyerünkkel vagy kézfejünkkel törölhetünk, a kijelző egyszerre akár 20 érintést is kezel (igen, két ember 10-10 ujjal, egyszerre). Az interaktív kijelző wifi hotspotként is működik, de meglévő hálózati infrastruktúrát is használhatunk. Android, iOS, Windows és Mac platformra elérhető applikációval egyszerre akár négy eszköz képernyőjét is megoszthatjuk az interaktív kijelzőn. Hagyományos whiteboard / flipchart táblaként is rajzolhatunk több oldalra, ezeket tetszés szerint nagyíthatjuk és kicsinyíthetjük, végül az egészet elmenthetjük és a képernyőn megjelenő QR kóddal PDF-ként megoszthatjuk hallgatóságunkkal.

Kérdéseivel keresse a Videosec csapatát
Tagek: videotechnika

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Proximity kártya: Hogyan működik, és mi a hozzáadott értéke?
Olvasta már?
Proximity kártya: Hogyan működik, és mi a hozzáadott értéke?