Rekord látogatottsággal zárult a SecuriForum Kiállítás és Konferencia


Rekord látogatottsággal zárult a SecuriForum Kiállítás és Konferencia
A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás két napja alatt több mint kétezer szakmai látogató kereste fel a rendezvényt.

33 kiállítói stand várta a szakmai közönséget, amely szerda reggel tömött sorokban érkezett a regisztrációhoz, majd vegyült el a kiállítási területen. Rögtön a bejárat után sorakozott a három Prémium Szponzor, a RIEL Kft, a Power Biztonságtechnikai Kft és a MASCO Kft nagy méretű, represzentatív standja, a cégek teljes termékportfólióját felvonultatva.
Két Lengyeországból érkező cég, az okosotthont és épületautomatizálást gyártó Grenton és a kaputelefonokat felvonultató ACO adott a rendezvénynek nemzetközi jelleget.

A másik teremben állított ki a négy Szponzor: az Alarm automatika az anyacég horvát csapatával megerősítve, az Assa Abloy Opening Solutions Kft a nemzetözi multi hazai fejlesztéseit bemutatva, az Euro Tech Corp.Kft a szintén hazai fejlesztésű Videosec videotechnikai, valamint a LEDsec intelligens LED rendszerével és a Riarex Kft a saját EuroVideo márka mellet a képviselt termékportfólióját felvonultatva.

Itt volt látható a Videótechnikai Tesztpódium, ahol azonos technikai paraméterű DVC, Uniview, Dahua, Techson, Hikvision, Provision, Videosec, TP-Link kamerák képei jelentek meg nyolc külön 4K UHD Samsung monitoron, bemutatva egy zárt térben felállított, változó fényviszonyokban megjelenő színes/mozgó LEGO installációt. A látogatók nagy érdeklődéssel tesztelték a kiállított kamerákat és értékelték különböző fényviszonyok között a kamerák képeit, azonos szempontok alapján. A teszt eredményét a jövő heti hírlevélben fogjuk közzétenni.

A kiállítási standok látogatása mellett a két nap folyamán 19 konferencia előadást hallgattak meg a látogatók behatolás védelem, beléptető rendszerek, csomagröntgen, GDPR, mesterséges intelligencia, okos otthon,
tűzjelzés, vészhelyzeti kommunikáció, videotechnika és WIFI hálózatok témakörökben.

A szakmai résztvevők - beleértve mind a rendezvény látogatóit, mind a kiállítókat - a 2,5 éves COVID bezártság után felszabadultan és "információéhesen" találkoztak újra egymással. Összességében a SecuriForum teljesítette a küldetését, összehozta a szakmai közönséget, személyes találkozási, kapcsolatépítési és üzletkötési lehetőséget biztosítva a résztvevők számára.
Tagek: esemény

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Axis Q1808-LE kamera
Olvasta már?
Axis Q1808-LE kamera