Új Jablotron pánikgomb család


Új Jablotron pánikgomb család
A JABLOTRON, a behatolásjelző piac legnagyobb közép-európai gyártója bejelentette új, multifunkcionális, vezetéknélküli pánikgomb családjának megjelenését.

A gyártó által kínált elemmel átlagosan 3 éves üzemidőt kínáló új, a JA-103KR és JA-107KR központokkal kompatibilis sorozat mindegyike képessé tehető a pánikfunkció aktiválása mellett egyéb, a rendszer által felügyelt eszköz vezérlésére.

A család talán legkonzervatívabb tagja az IP65 védettségű, karon vagy nyakláncon hordható, esetleg a termékhez biztosított rögzítő profil segítségével felületre szerelhető JA-157J.

A legsokoldalúbb szolgáltatáscsomaggal a falra, földre, asztalra, asztallap aljára rögzíthető JA-156J rendelkezik, melyet akár kézzel, akár lábbal vagy térddel is aktiválhatunk. Az új termék aktiválhatja a pánik funkciót, amennyiben a ráhelyezett bankjegyeket, vagy dokumentumot leveszik róla. Mindezeken felül felprogramozható arra, hogy az adott helyiségben tartózkodó személy (akár változó időközönként) visszaigazolja jelenlétét. A JA-156J aktiválási funkcióját az F-Link programozó szoftver segítségével állíthatjuk be.

A család kétségkívül legfigyelemreméltóbb külcsínnel rendelkező tagja az akár „csengőkapcsolóként” is alkalmazható JA-158J. Tekintve, hogy ezen termék kétutas kommunikációs csatornával rendelkezik, képes az integrált LED-ek segítségével, valamint hangjelzéssel visszaigazolni a beprogramozott funkció (akár késleltetett) aktiválását.

A cseh gyártó új pánikgomb családja 2022. második negyedévében válik elérhetővé a magyar piacon.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
FAAC kapumozgatók
Olvasta már?
FAAC kapumozgatók