Partizan Wi-Fi videómegfigyelés

Kevesebb kábel, több lehetőség

Partizan Wi-Fi videómegfigyelés
Forgalmazó: Partizan Security s.r.o.
Gyártó: Partizan Security s.r.o.


Időnként a videómegfigyelésben fejtörést okoznak a kábelek. Nem elég, hogy nem kelt szép látványt, de még nem mindig lehet kábeleket húzni. Ilyen gondjai a Partizan Wi-Fi rendszereivel nem lesznek.

Egyszerű szerelhetőség, mozgathatóság, szinte bármilyen helyen történő telepítés, adatok védelme automatikus kódolással, videó felvételhez való hozzáférés okostelefonról, tabletről vagy számitógépről(laptopról). A Wi-Fi technológia előnyei több, mint nyilvánvalóak. Ezért nem meglepő, hogy vezeték nélküli megfigyelő rendszereket választanak lakóépületek, társadalmi és kereskedelmi létesítmények eseténél egyaránt.

Mi nem csupán lépést tartunk az idővel, mi kicsit meg is előzzük. Ezért a Partizan kínálatában nem kevés termék használ Wi-Fi-t a jól megszokott régi kábelek helyett. Ez a tájékoztató pont róluk szól. Kezdjünk is el!!!



Outdoor Wireless Kit 2MP 4xIP v2.0 – mert szettben kényelmesebb!

Elsősorban beszéljünk a kültéri megfigyelőrendszerekről. Például az adott szett tartalmaz 4IP kamerát és egy 8 csatornás video rögzítőt. Szűkség esetén a rendszer 8 kamerára bővíthető további IPO-2SP KIT 2,0 kamera megvásárlása esetén.

Az UTP kábel segítségével csatlakoztatható az internethez, de a kamerák már teljes mértékben saját kódolt Wi-Fi-t alkalmaznak. A rögzítő tartalmazza a „Human Detection” funkciót, melynek köszönhetően nem csupán értesítést küld behatolásesetén, de el is menti az illető arcképét.

A szett 2Mp IP-kamerákat tartalmaz, melynek széles látószögűek és IR Led megvilágítással rendelkeznek.
Ezek a szettek tartalmaznak, minden nélkülözhetetlen elemet a telepítéshez. Mint minden egyes Partizan termék ezek is jól mutatnak bármely épületen.



2Mp IP-kamera Cloud Bullet FullHD IPO-2SP WiFi 1,2 – a műfaj klasszikusa.

A 2Mp IP-kamera 1/2,9” FullHD CMOS matricával van ellátva. Támogatja az „ember felismerés” okos funkciót, valamint kiváló a képminősége így tisztán láthatóak az arcok és rendszámtáblák. Beépitett mikrofonnak és infra LED világítással rendelkezik, ami lehetővé teszi az éjszakai videómegfigyelést 30 méterig. Az adatok továbbítása internet kábel vagy Wi-Fi segítségével történik. Erős fémházzal rendelkezik. Rögzítő nélkül is készíthet videófelvételeket, mivel támogatja a microSD kártyákat.

Cloud Bullet FullHD IPO-2SP WiFi 1,2 IP-kamera a Partizan mobil alkalmazással és felhővel is működik.



2Mp Cloud Bullet FullHD IPO-2SP 4G IP-kamera – még egy bomba termék.

Felmerül a kérdés, valyon ugyanolyan kamera, mint az előző? Igen is, meg nem is. A technikai jellemzőik azonosak, de rendelkezik egy funkcióval, ami mindent megváltoztat.

Hálózati problémák merültek fel és nem lehetséges Wi-Fi kamera használatára? Minden megoldható! Ez az IP kamera beépített routerrel rendelkezik. Elegendő ha egy SIM kártyát helyezünk bele, így az eszköz saját mobil internetet fog használni.



Cloud Robot FullHD IPH-2SP-IR videókamera – a gépek felemelkedése.

Az adott kamerát otthonra vagy kisebb irodák megfigyelésére ajánljuk. Az eszköz viszonylag kicsi, stílusos és igazán népszerű a vég-felhasználók körében. Vízszintesen 355°-ban függőlegesen 120°-ban mozgatható. Ennek valamint a beépített mikrofonnak/hangszorónak köszönhetően igazi bébi monitorként is használható. Figyelje meg és társalogjon szeretteivel bármilyen távolságról. A Partizan felhő és alkalmazás is rendelkezésére áll.



MYERS – mikor az otthonának is ideje okosabbá válni.

MYESR a PARTIZAN leányvállalata. Ezen márka alatt engedjük ki a Prémium Okos Otthon megoldásainkat. Ez a tájékoztató nem lesz teljeskörű a vezeték nélküli IP kamera és kapucsengő nélkül.

Ezek az eszközök teljesen függetlenek. Tápegységhez sem kell csatlakoztatni őket. Beépített akkumulátorral rendelkeznek, melyek kapacitása lehetővé teszi a hosszú távú és stabil működést. Mindemellett az eszközök csupán mozgás esetén aktivizálódnak, amit microSD-re mentenek el.

2Mp FullHD vezeték nélküli MBC-Bullet IP kamera – kültéri modell.
Ütésálló, teljes sötétség esetén akár 8 méterig is tisztán ellát. Kiváló képminőséget nyújt és tisztán felismerhetőek az arcok és rendszámok.

2Mp FullHD vezeték nélküli MBC-Cubic IP kamera – formájának köszönhetően alkalmasabb beltéri használatra, de kültéri megfigyelésnél is helytáll.

MBD-100 – vezeték nélküli kapucsengő.
Beépített 1/3” FullHD 2Mp kamerával, mikrofonnal és hangszóróval rendelkezik, így kapcsolatot tud teremteni a látógatóval. Támogatja az SD kártyákat és 3 m-ig lát sötétben.

A Wi-Fi technológia röpke 20 évvel ezelőtt jelent meg, de nélküle már lehetetlen elképzelni a jelent. Ez nem csupán a telefonjaikban elmerülő egyénekről szól, melyek a kávézókba érve azonnal Wi-Fi kódját követelik. A vezeték nélküli technológiákkal tényleg egyszerűbb és könnyebb, beleértve a videómegfigyelést is. Az egyszerűség, függetlenség és mobilitás az amit lehet és kell alkalmazni.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Megérkeztek a ráncfelvarráson átesett IdentiVision rögzítők
Olvasta már?
Megérkeztek a ráncfelvarráson átesett IdentiVision rögzítők