Key Automation ALT sorompók

Egymillió ciklusra tervezve

Key Automation ALT sorompók
Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft
Gyártó: Key Automation


A mai világban jellemzően egyre több automata sorompóval találkozunk bármerre is járjunk urbanizált környezetünkben, legyenek azok többszintes vagy nagy forgalmú parkolókban, de hasonlóképen elterjedtek a nagyobb kereskedelmi, ipari vagy mezőgazdasági telephelyeken is.
Az automata sorompók egy egyszerű, mégis nagyon fontos funkciót hivatottak ellátni: meghatározott rend és mennyiség szerint szabályozzák a be- és kilépő járművek forgalmát.


Az olasz Key Automation gyártó ALT sorompócsalád is erről szól, eleget téve a legmagasabb biztonsági követelményeknek.A Key-ALT sorompócsalád tagjai:

ALT324KF gyors sorompó
24 V DC, intenzív használatra,

beépített LED kétszínű villogó,
3 méteres sorompókar,
nyitási sebesség 90°-ra: 1 másodperc,
1 Millió ciklusra tervezve.

ALT424K sorompó
24 V DC, intenzív használatra,
beépített LED kétszínű villogó,
4 vagy 5 méteres sorompókar,
karvilágítás kétszínű LED szalaggal,
nyitási sebesség 90°-ra: 3,5 másodperc,
1 Millió ciklusra tervezve.

ALT624K sorompó
24 V DC, intenzív használatra,
beépített LED kétszínű villogó,
6 vagy 8 méteres sorompókar,
karvilágítás kétszínű LED szalaggal,
nyitási sebesség 90°-ra: 6 másodperc,
1 Millió ciklusra tervezve.

A Key ALT sorompók egyszerűen praktikusak, biztonságosak, megbízhatóak és ha kell, akkor robusztusak.

EGYSZERŰEN PRAKTIKUSAK – Intenzív felhasználásra készültek akár magán, akár ipari alkalmazási területekre. A sokrétűen és teljesen intuitívan programozható CT10224 vezérlőegység segítségével pillanatok alatt üzembehelyezhetőek és az igényeknek megfelelően működtethetőek.

BIZTONSÁGOSAK - A Key Automation-nél úgy gondolják, hogy az erőt intelligensen, teljes biztonságban kell kezelni. A Key ALT sorompók is ezt a filozófiát tükrözik. Megfelelnek a CE biztonsági előírásoknak, és a sorompótestbe integrált CT10224 vezérlőegységnek köszönhetően valós időben valósítják meg a legmegfelelőbb biztonsági intézkedéseket.MEGBÍZHATÓAK – Egymillió ciklusra tervezettek! A bronz és fém fogaskerekek, valamint a nagy kopásálló mechanikus alkatrészek által garantált az egymillió ciklus megtétele.

ROBUSZTUSAK – Míg a csuklókarral is ellátható, elegáns megjelenésű ALT424K sorompó a mélygarázsok igényeit is kielégíti, addig, ha gyorsaságra és erőre van szükségünk, akkor adottak a robusztus megjelenésű ALT324KF és ALT624K sorompók, amelyeket, a gyors és kiegyensúlyozott, folyamatos mozgás érdekében, egyedi megoldásként dupla húzórugókkal látták el a mérnökök.

A Key ALT sorompók előnyei:

 • A sorompótest két oldalán beépített kétszínű zöld/piros LED- villogó
 • A Key sorompócsalád minden egyes tagja tartalmazza a nappal is jól látható a sorompótestbe épített zöld/piros LED- villogót, amely rendőrlámpa funkciót lát el. Ezzel az adott területen, a forgalom-szabályozás fényelemmel is bővült, jelentősen javítva annak az átláthatóságát és biztonságát.

 • Beépített enkóder az akadályok észleléséhez és a sorompórúd mozgásirányának azonnali      megfordításához
 • A Key sorompócsalád minden egyes tagja nagyon érzékeny enkóderrel van ellátva. Ha valami miatt a sorompórúd akadályba ütközik, akkor rögtön visszanyit. Ezáltal a Key sorompók szinte képtelenek megsérteni a véletlenül bent ragadt járműveket és személyeket.

 • Sebesség, nyitási vagy zárási sebesség akár 1 másodperc alatt
 • Lehetőség van a sorompórúd mozgási sebességének különböző beállítására nyitáskor és záráskor.
  A Key sorompók eleget tesznek a hagyományos követelményeknek, de a mai zsúfolt parkolóházak megnövekedett igényeit is kielégítik. Az utóbbi célokra fejlesztették ki az ALT324KF gyors sorompót, amely rendkívül könnyen integrálható a sorompós beléptető rendszerekbe az 1 másodperces nyitási és zárási sebességével.
  Tagek: kaputechnika

  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  Cardin sorompók
  Olvasta már?
  Cardin sorompók