Újrázott az ISO/IEC 27001-ben az Axis


Újrázott az ISO/IEC 27001-ben az Axis
Kiterjesztett tárgykörrel, ISO/IEC 27001 szerint (külső tanúsító testületet megbízva) újra-tanúsíttatta Információbiztonsági Menedzsment Rendszerét (ISMS) az Axis Communications.

A nemzetközileg elismert ISO/IEC 27001 szabvány, egyfajta előírás- / keretrendszer mely meghatározza az adott entitás ISMS-ének specifikációit, és útmutatást nyújt arra vonatkozóan, hogy miként lehet a szervezet információit hatékony kockázatkezelés révén megóvni és kezelni. Az ISO/IEC 27001 szabványnak való megfelelés azt bizonyítja, hogy a tanúsított szervezet (jelen esetben az Axis) nemzetközileg elismert folyamatokat és ún. „legjobb gyakorlatokat” alkalmaz (ügyfeleit is kiszolgáló és támogató) belső információs infrastruktúrája és rendszerei kapcsán. Az Axis 2022-es ISO/IEC 27001 tanúsítványának hatálya kibővült, és kiterjed a belső informatikai infrastruktúrák és szolgáltatások fejlesztésére és üzemeltetésére.

Forrás: Axis Communications
Tagek: videotechnika

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
VIVOTEK RX9502 hálózati megjelenítő
Olvasta már?
VIVOTEK RX9502 hálózati megjelenítő