Gate Control PRO


Gate Control PRO
Forgalmazó: T.E.L.L. Biztonságtechnikai Rendszerek Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Gyártó: T.E.L.L. Software Hungária Kft


A Gate Control PRO egy korszerű, akár két különálló kapu vezérlésére is alkalmas intelligens kapuvezérlő eszköz. A rendszer elektromos kapuk, garázskapuk, sorompók vezérlését teszi lehetővé interneten keresztül Android és iOS mobilalkalmazással vagy GSM-hívás által, emellett számos kiegészítő funkcióval rendelkezik. Használatával nincs többé távolsági korlát: mindössze egyetlen koppintással kezelheti kapuit telefonján, legyen akár úton, tárgyaláson, vagy bárhol máshol.

A Gate Control PRO kompatibilis a piacon elérhető legtöbb kapuvezérlő elektronikával, ugyanis ezek vezérléséhez relékontaktusokat használ. A rendszer mobilinternettel rendelkező mini-SIM kártyával működik, de elérhető WiFi változatban is. Termékváltozattól függően, akár 1000 felhasználói telefonszámról, valamint 2000 felhasználói mobileszközről vezérelhető, konfigurálható jogosultságokkal. A mobilalkalmazással több Gate Control PRO modul is kezelhető, amelyeket egyszerűen, QR-kód beolvasásával regisztrálhatunk.

Az alkalmazásban megjelenik a kapu nyitott, illetve zárt állapota, valamint a rendszer értesítést küld, ha a kapu akadály, vagy egyéb hiba miatt nem nyílt ki, vagy nem záródott be. Kapuvezérlőként lehetőség van 2 db IP-kamera hozzárendelésére is, melyek élőképei nyomon követhetőek az applikációban. Belépési sémák, valamint csoportos- és egyedi szabályok segítségével igény szerint engedélyezhető vagy tiltható a felhasználók vezérlési jogosultsága, beállítható időszakra vonatkozóan. A kapucsengő funkciónak köszönhetően lehetőség van SMS-ben vagy Push-üzenetben arról is értesítést kapni, ha valaki becsenget otthonába. A Gate Control PRO teljeskörűen konfigurálható PC szoftverrel USB-n és távolról, interneten keresztül is. Segítségével a kapunyitó távirányítók használata és az ezzel járó vesződségek kiküszöbölhetők, az alkalmazás pedig egyszerűen kezelhető, így bárki számára ideális.
Tagek: kaputechnika

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
FAAC kapumozgatók
Olvasta már?
FAAC kapumozgatók