PARTIZAN okosrelé - PAR-MSR12-2×2


PARTIZAN okosrelé - PAR-MSR12-2×2
Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: Partizan Security s.r.o.


Egyszerű, de mégis rendkívül univerzális eszköz, mely a vezeték nélküli hálózatra csatlakozva távoli vezérlést tesz lehetővé jóformán bármilyen elektronikai eszköz számára. A felhasználási lehetőségek száma szinte megszámlálhatatlan a kapuvezérléstől a világításig, a kényelmi funkcióktól a biztonsági rendszerekig.

A Partizan intelligens vezeték nélküli relé modulok számos automatizálási és kényelmi feladat ellátására képesek. Partizan mobil alkalmazásról vezérelhetőek, egyedileg konfigurálhatóak. Mindkét típus vezeték nélküli jelátvitellel (WIFI-n keresztül) dolgozik és felhő szolgáltatáson keresztül kommunikál az applikációval, tehát csak az elektromos hálózatra valamint a vezérlendő eszközökre kell csatlakoztatni. Gyakorlatilag pár perc alatt feltanítható és megosztható több felhasználó között is.

Monostabil, bistabil és keresztreteszelős, ezen felül NO és NC (Normally Open és Normally Closed) üzemmódban is használató. Áramszünet esetén meghatározható, hogy be vagy ki legyenek kapcsolva a relék mikor visszanyeri az eszköz az áramot.

Kapható 4 és 2 relés változatban is. Az elsődleges különbséget a gyártó által meghatározott cél adja a két eszköz között. A négy relés változat (PAR-MSR12-4) gyakorlatilag bármilyen berendezés távoli vezérlésére alkalmas, legyen az kerti világítás, locsolórendszer, automatizált kapu, redőny, nyílászáró, sorompó, szellőzőrendszer stb. A lehetőségeknek csak a tervezői fantázia szab határt. Az egyetlen megkötés mindössze, hogy a panelon található 4 relé egyszerre egy választható üzemmódban használható (monostabil, bistabil, keresztreteszelős).

A kettes változat (PAR-MSR12-2x2) elsődlegesen kapuk vezérlésére alkalmas, hiszen egy rendkívül hasznos extra funkció került bele: az applikáció visszajelzést ad az eszköz zárt, vagy nyitott állásáról. Így nincs többé aggodalom, hogy a távolról vezérelt kapu kinyílt-e vajon, vagy bezáródott-e megfelelően, hiszen minderről meggyőződhetünk az app használatával. A megfelezett relék helyére két nyitásérzékelő bekötésére alkalmas csatlakozó került, ezek biztosítják a megfelelő információt a kapu aktuális állásáról. A reléknek egyenként max. 10A-250 V-os a terhelhetősége, a modul megtáplálható micro usb-vel illetve szerelt kábellel is (7-32 V AC/DC). Rendkívül univerzálisan felhasználható, gyakorlatilag vezeték nélküli eszközként távirányító helyett is alkalmazható.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
FAAC kapumozgatók
Olvasta már?
FAAC kapumozgatók