SOMMER, egy új világ kapujában!


SOMMER, egy új világ kapujában!
A Ramiris Europe Kft. megkezdte a SOMMER kaputechnikai termékek forgalmazását.

A SOMMER a meghajtások és rádiós vezérlések piacvezető gyártóinak egyike Európában. A megbízható technika garázskapukat, nyíló- és tolókapukat, redőnyöket és napellenzőket mozgat. Hosszú élettartamú kapumeghajtásaiban még évek múlva is megbízhat. Ez egyrészt a kiváló minőségnek és az egyszerű kezelhetőségnek, másrészt pedig a gondos megmunkálásnak és a tanúsítványoknak köszönhető, amelyek lehetővé teszik, hogy megtalálja a leginkább megfelelő meghajtást.

A SOMMER nagy hangsúlyt fektet a kiváló minőségre és kitűnő szervizre. Ezért a gyártott termékek értékesítése kizárólag szakkereskedőkön keresztül történik. A DIN ISO 9001 tanúsítás már 1995-ben megtörtént. A SOMMER számára az ügyfélelégedettség a legfontosabb.

Erősségük a kiváló minőség és a kitűnő szerviz. Több mint 400 munkatársuk gondoskodik arról, hogy a SOMMER csoport sikeres legyen, és tovább növekedjen.

Kiválóan felépített értékesítési hálózatuknak köszönhetően a SOMMER csoport termékei világszerte kaphatók. A SOMMER számos olyan lehetőséget kínál amelyekkel kényelmesebbé teheti mindennapjait. A kapu nyitása, a világítás be- és kikapcsolása vagy az ajtó nyitása kényelmesen, rádiós távirányítóval, a SOMMER megoldásaival mindez nem jelent problémát. Mindegy hol és milyen gyártó kapuját kell automatizálni, a SOMMER mindig a megfelelő meghajtást szállítja!

Felhasználási és alkalmazási kérdésekkel kapcsolatban keresse kollégáinkat petro.laszlo@ramiris.eu e-mail címen
Tagek: kaputechnika

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
2N IP Style
Olvasta már?
2N IP Style