Jantar POPULUS P-2-S vezérlő


Jantar POPULUS P-2-S vezérlő
Forgalmazó: Alarm Automatika Kft.
Gyártó: JANTAR d.o.o.


Beléptetés vezérlő 3 ajtóhoz és maximum 30.000 felhasználóhoz, 6 (KIZÁRÓLAG) protokoll olvasó csatlakoztatásának képessége, akár 100.000 esemény tárolása. 6 bemenet, 3 kimenet (további riasztó vagy ajtó kimenet). 2xRS485 a hálózathoz. A központ saját 40W-os tápegységgel rendelkezik, akkumulátor töltéssel, műanyag házban. TCP/IP kommunikációval, benne Spider funkcióval.

A JANTAR POPULUS P-2-S a SLIM Line vezérlőcsalád kisebbik tagja. Ami kiemeli versenytársai közül, az a JANTAR rendszer moduláris felépítése és könnyű bővíthetősége. A rendszer rendelkezik azzal a lehetőséggel, hogy a megrendelő a későbbiekben szabadon bővíthesse rendszerét további beléptetési pontokkal akár több vezérlő IP hálózaton történő összefűzésével vagy egyéb plusz funkciókkal, mint munkaidő-nyilvántartás, parkolás vezérlés, vagy kulcsmenedzsment. Maga a vezérlő egy kompakt eszköz, mely tartalmazza a tápegységet (max 2,3Ah akkumlátor töltése), TCP/IP és RS-485 kommunikátort, max 6 vezérlő kezelése, bemenetek ajtók és nyomógombok kezeléshez (2 ajtóstátusz, 2 nyomógomb), kimenetek (2x0,5A ), relé kimenet (2x5A 60Vdc). Max. 30.000 felhasználó, max. 100.000 esemény eltárolása. Lehetőség van saját igények szerinti fejlesztésre SDK használatával.
Tagek: beléptető

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Az Accessium a CONSTRUMA 2024 kiállításon
Olvasta már?
Az Accessium a CONSTRUMA 2024 kiállításon