Ajax-szal az üzemanyaglopások ellen


Ajax-szal az üzemanyaglopások ellen
A több mit 100 kamiont üzemeltető, 2002 alapított, a hazai piacon kívül Spanyol,-Francia,- Olaszországban tevékenykedő portugál fuvarozási vállalkozás – Portugalenses Transportes (PT), Lda – a további fejlődés támogatása érdekében biztonságtechnikai megoldásokkal is igyekszik a nem kívánt kiadások (nevesítetten: üzemanyaglopások, melyek éves szinten kb. 150 000 Euróval rövidítik meg a céget) ellen határozottan fellépni.

A PT által felkért szakértő (Oliveira&Canha) az Ajax technológiájára építette a javasolt „üzemanyagvédelmi” megoldását. Az Oliveira&Canha az Ajax mágneses nyitásérzékelőjével (Ajax DoorProtect) „felturbózott” tanksapkákat vetett be, melyek a sapka levételekor meghajtják az ukrán gyártó StreetSiren hang és fényjelzőjét, értesítve a sofőrt – a kamionba telepített Ajax Hub 2 (2G) központon keresztül – az okostelefonján futó Ajax app-ra küldött értesítéssel, valamint üzenetet küldve a PT irányítóközpontjának, melyet az Ajax PRO Desktop app fogad és jelenít meg. A tanksapka „jogos eltávolítása” esetén (tankolás, szervíz) a rendszert deaktiválni (majd aktiválni) szükséges az erre dedikált „kulcstartó” segítségével.

Forrás: Ajax Systems

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
DVC DCN-TF6283AI-DL Dual Light Dome Kamera
Olvasta már?
DVC DCN-TF6283AI-DL Dual Light Dome Kamera