Dahua okostáblák elérhető közelségben


Dahua okostáblák elérhető közelségben
Prezentáció, oktatás, üzleti kimutatások, meeting. Mind-mind olyan terület és témakör, ahol jól jöhet egy megfelelő méretű és tudású interaktív tábla.

Most ezek a táblák a Dahua-nak köszönhetően elérhetőbbek, mint valaha. Jellemzőik közé tartozik a UHD felbontás, az erős hardver, illetve a különböző csatlakozási portok sokszínűsége. Ha mégsem elegendő a beépített Android operációs rendszer vagy az erőforrás, akkor külső PC egységgel bővíthetjük a táblánkat. Ezek Windows-zal érkeznek, illetve i5 és i7 Intel processzorokkal.

A táblák három féle méretben érhetők el: 65”, 75” és 86”. A termékeket végleges helyükre a hozzá tartozó falikonzolokkal tudjuk a falra rögzíteni, vagy guruló állványra, ha a hely mégsem annyira végleges.

A prezentációink megosztásának lehetőségei is szélesek, akár Wi-fi, akár USB, vagy a HDMI bemeneten. A rendszer beépített dokumentum kezelő szoftverekkel érkezik, így az alapvető Office-os fájlokat gond nélkül kezeli. Az érintőfelület érzékenysége lehetővé teszi a tollal, illetve az ujjal való érintést.

A beépített 5MP kamerájának köszönhetően, tökéletes kiegészítője lehet a meetingeknek, működhet a többi funkcióval egyszerre konferencia kameraként is az eszköz.

Ha a tábla a technikai paraméterei alapján felkeltette érdeklődését, jelentkezzen be webshopunkba és nézze meg ajánlatunkat az eszközökre!

További információ: kovacs.david@ramiris.eu
Tagek: videotechnika

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Dahua WizMind S kameracsalád
Olvasta már?
Dahua WizMind S kameracsalád