Vár a Parkoló Parádé!


Vár a Parkoló Parádé!
2022. május 20-án szó szerint felnyílnak a sorompók, és élettel telik meg a Külső Mester utcai parkoló: 9 órától kezdetét veszi a Parkoló Parádé.


A helyszín választása nem meglepő, hiszen az esemény főszereplői a beléptetés és a kaputechnika vívmányai. Minden kipróbálható, és a Power Kft. szakemberei segítenek is ebben. A mechanikus beléptetés (pl. forgóvillás kapuk, sorompók) mellett a résztvevők találkozhatnak az Üvegkapu kompatibilis rendszerrel is. Olyan nagy márkák képviseltetik magukat, mint az Key Automation, Beninca, Dítec, Proteco, Tansa, Digicon, Hikvision, Dahua, STid, Predor, Optex, Otic.

Márkák, amikkel találkozhatsz


A gyakorlati tudnivalók mellett szakmai előadások is segítik a vendégeket abban, hogy mindent megtudjanak ezekről a rendszerekről. Az előadók között szerepel Lendvai Tibor, Agócs Gábor és Menyhárt Tamás.A rendezvényen résztvevők néhány terméket a készlet erejéig hihetetlenül kedvezményes áron tudnak megvásárolni, melynek pontos részleteiről az esemény napján a helyszínen tájékozódhatnak. A kedvezményes vásárlási lehetőséget csak a Parkoló Parádén személyesen megjelent, regisztrált ügyfeleinek biztosítja a Power Kft. Érdemes ott lenni, és mindent kipróbálni!

A szakmai előadásokon túl az érdeklődők kötetlen beszélgetéseken is részt vehetnek. Egy kávé, egy finom szendvics vagy burger és üdítő mellett sok-sok tapasztalat cserélhet gazdát. És az sem mellékes, hogy ezekre a finomságokra a Power Kft. az egész nap folyamán vendégül látja az érdeklődőket.

Előadások
 • Az üvegkapun innen és túl
 • Megállít a kapu, beenged a Predor
 • KEY Automation - Prémium élmény a kaputechnikában


 • A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Ne maradj le a Parkoló Parádéról!

  Időpont: 2022. május 20. 9.00-16.00
  Helyszín: 1097 Budapest, Külső Mester utca 24.

  További információ és regisztráció:  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  Videosec SMStewart Smart Home Stewart - Home Assistant IoT Lokális Vezérlő és Átjáró
  Olvasta már?
  Videosec SMStewart Smart Home Stewart - Home Assistant IoT Lokális Vezérlő és Átjáró