Ajax DualCurtain Outdoor: Megbízható kerületvédelem


Ajax DualCurtain Outdoor: Megbízható kerületvédelem
Forgalmazó: Alarm automatika Kft.
Gyártó: Ajax Systems


Az Ajax DualCurtain Outdoor kétirányú mozgásérzékelő hatékonyan védi az ablakok, ajtók, bejáratok és kerítések területeit, akár 30 méteres fesztávon.

A Hub-hoz való csatlakozásnak köszönhetően, akár 1700m távolságban a DualCurtain Outdoor még a legtávolabbi területeket is védi. A portól és fröccsenéstől védett rendszer zökkenőmentesen működik -25°C és +60°C közötti hőmérsékleten és 95%-os páratartalom mellett, így ellenáll a legrosszabb időjárási körülményeknek is.Két érzékelő egy testben
A DualCurtain Outdoor minden eleme a mérnöki precizitás gondolatát testesíti meg. A sima vonalak, a süllyesztett lencsék és az érzékelők egy áramvonalas esőálló testet alkotnak. A SmartBracket rögzítőpanel lehetővé teszi az érzékelő egyszerű és biztonságos rögzítését a felülethez, miközben lezárja a beállító panelt. Az érzékelő oldalai egymástól függetlenül állíthatók. A hátlapon található kezelőszervekkel meghatározható az egyes oldalak érzékelési távolsága, az érzékelés aktiválása az érzékelő közelében lévő területen, valamint a függőleges tengely eltolása 3°-kal, hogy a homlokzatból kiálló részek ne akadályozzák a kilátást. Az Ajax alkalmazásban az érzékelő minden oldala külön vezérelhető:
engedélyezheti/letilthatja az infravörös vagy kimaszkolás érzékelőket, állandóan aktívvá teheti őket élesítési módtól függetlenül, és beállíthatja az érzékenységet. Az alkalmazás lehetővé teszi az érzékelővel való interakció rugalmas beállítását – be- és kilépési késleltetést állíthat be, a szirénák aktiválását egy bizonyos oldalhoz kapcsolhatja, vagy automatizálási forgatókönyvet hozhat létre az érzékelő riasztásához. A DualCurtain Outdoor megvédi a legtávolabbi területeket a hubtól számított 1700 méteres csatlakozási tartományának köszönhetően. Az összetett helyszíneken pedig a rádiójel hatótávolság-növelői segíthetnek a nagyságrendtől függetlenül robusztus kerületvédelem kialakításában.

Függönyérzékelők továbbfejlesztése
A kültéri függönyérzékelők gyenge pontjainak elemzése után a DualCurtain Outdoor-t egyedi technológiával szereltük fel a védett terület kiterjesztésére. Ha a közeli terület érzékelése be van kapcsolva, az érzékelő felső infravörös érzékelője további szűk látómezőt kap, 40°-os szögben lefelé. Ez segít a mozgás észlelésében, amikor a DualCurtain Outdoor-hoz közeli behatolási kísérlet történik, megoldva a holttér problémáját (az ilyen detektorok tipikus problémája). Ez a szabadalmaztatott Ajax Systems technológia nélkülözhetetlen a homlokzatok és összetett építészeti szerkezetek védelméhez.Megbízhatóság, amely védjeggyé vált
Gondoskodtunk arról, hogy a DualCurtain Outdoor akár 4 évig is működjön a mellékelt elemekkel, és átfogó védelmet nyújtson a szabotázs ellen. Bármilyen problémát, például az érzékelő kikapcsolási kísérletét vagy az akkumulátor lemerülését, a rendszer azonnal jelzi a felhasználóknak és a távfelügyeletnek. Az érzékelő egy szabotázsgombbal van felszerelve, amely reagál a DualCurtain Outdoor konzolról történő eltávolítására. A konfigurálható hub-detektor lekérdezési intervallumnak köszönhetően pedig a rendszer kevesebb mint egy perc alatt képes azonosítani a DualCurtain Outdoor kapcsolat megszakadását. Az érzékelő megfelel az EN 50131 szabvány szerinti Grade 2 szintnek, és maszkolásgátló rendszerrel van felszerelve, amely észleli a kitakarást vagy a lencsékre való ráfestési kísérleteket.

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Várva várt érintőképernyős kezelő a JABLOTRON-tól
Olvasta már?
Várva várt érintőképernyős kezelő a JABLOTRON-tól