ELDES Pitbull Pro 3G


ELDES Pitbull Pro 3G
Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: UAB ELDES


Itt a nyár, újra megtelnek a hajók, nyaralók, hétvégi házak, lakókocsik. Időnként fájdalmasan szembesülnek vele a tulajdonosok, hogy a télidőben feltörték az ingatlant. Máskor azon aggódunk, hogy a szezonban értékekkel megtöltött menedékünk vajon odacsalogatja-e az illetéktelen behatolókat, míg hazamegyünk néhány napra. Erre a területre kínál megoldást az ELDES egy kompakt riasztóközponttal, mely egy érzékelő dobozában kapott helyet.

A felsoroltakon kívül természetesen kisebb lakások és családi házak védelmét is képes ellátni a Pitbull Alarm Pro 3G, 150 m2-ig. Ez egy önálló működésű biztonsági rendszer, mely egyszerre kínál rendkívül egyszerű telepítési folyamatot, számos lehetőséget a vezérlésre, a vezeték nélküli eszközök használatának szabadságát, tűzvédelmet, okosotthon funkciókat és végezetül, de nem utolsó sorban, IP kamera integrációt.

Az ELDES UTILITY alkalmazás segítségével a telepítő ténylegesen percek alatt konfigurálhatja és telepítheti a teljes rendszert. Mindemellett további beállításokat távolról is lehet végezni, ami szintén megkönnyíti a szakemberek dolgát.

A Pitbull Alarm Pro tulajdonképpen egy kompakt riasztóközpont, vezeték nélküli kapcsolattal és kommunikátorral, mely 3G kapcsolaton keresztül SIM kártya által biztosított. A használatának népszerűségét a kifejezetten felhasználóbarát applikáció, és a megfelelő alapossággal tervezett perifériák választéka és funkciógazdagsága is növeli. A központ egy funkcióban is működő mozgásérzékelő dobozába került integrálásra, tényleg egy helyiség megfigyelésére önállóan is képes, mindamellett további 16 vezeték nélküli eszközt kapcsolhatunk még rá. Grade 2-es minősítéssel nem sok rendszer létezik, amely kevesebb, mint 30 perc alatt telepíthető.

Az ELDES Security mobil applikáció olyan, mintha egy zsebbe rejtett személyes biztonsági főnök lenne. Élesítheted, vagy hatástalaníthatod a biztonsági rendszeredet, megnézheted a hőmérsékletet (minden perifériában van hőmérő) és eseményeket, rápillanthatsz a kamera képére, vagy ki/be kapcsolhatsz egy elektromos berendezést, bárhol is legyél fizikailag. Oszd meg mindezt a családoddal, hiszen további 10 egyedi felhasználót kezel az alkalmazás.

A vezeték nélküli opciók sorában a Keyfob, érintőképernyős / gombos kezelő, mozgásérzékelő, multi érzékelő mellett tűzérzékelő is megtalálható, így gyakorlatilag minden igényt kielégít egy kisebb objektum esetén. Az ELDES által használt vezeték nélküli protokoll hatékonysága párját ritkítja, hiszen nyílt terepen 3000m-es rekord távolságot kezel le.

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Várva várt érintőképernyős kezelő a JABLOTRON-tól
Olvasta már?
Várva várt érintőképernyős kezelő a JABLOTRON-tól