Forgalomellenőrzés Hikvision hőkamerákkal


Forgalomellenőrzés Hikvision hőkamerákkal
A Hikvision hőkamerái támogatják a Neuilly-Sur-Seine városán áthaladó, napi szinten 130 000 járműforgalommal „büszkélkedő”, Párizst a La Defense üzleti negyeddel összekötő gyorsforgalmi út megújulását.

Az érintett gyorsforgalmi utat, illetve annak környezetét egy 2019-ben kezdődött (2024-ig tartó) projekt keretében fasorokkal és sétányokkal övezett, biciklis és gyalogos forgalmat is támogató/ösztönző sugárúttá kívánják alakítani, megőrizve a gyorsforgalmi sávok eredeti funkcionalitását. Az átalakítások természetesen nem megvalósíthatók ideiglenes lezárások nélkül, de a forgalom megfelelő átszervezéséhez adekvát információk szükségesek a napi terhelés és közlekedési szokások vonatkozásában. Itt lépett a képbe a Wintics, amely cég megoldása mesterséges intelligencia (MI) alapú technológia segítségével elemzi a megfigyelt terület forgalmi adatait. A Wintics 5 Hikvision hőkamerát (DS-2TD2136) telepített le és kötött össze Cityvision megoldásával, amely elemzi és megjeleníti a forgalmi adatokat, vizsgálva annak sajátosságait (időszakiság, szezonalitás, ritmus stb.). A hőkamerákra azért esett a cég választása, mivel ezek nem érzékenyek a szélsőséges fényviszonyok generálta zavarokara, melyet a Nap, illetve járművek fényszórói generálhatnak. A területfejlesztési projekt lezártával a rendszer tovább üzemel majd folyamatosan adatokat szolgáltatva a terület forgalmi sajátosságairól.

Forrás: Hikvision

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
RISCO ( Rokonet ) hírek az LDSZ Kft-től
Olvasta már?
RISCO ( Rokonet ) hírek az LDSZ Kft-től