Újgenerációs M11 kamerák az Axis kínálatában


Újgenerációs M11 kamerák az Axis kínálatában
Az Axis Communications piacra dobta M11 box kameracsalád új generációját. A „box” kamerák hordozzák leginkább az egykori CCTV formavilágot, illetve (CS menetes) optikájuk szabadon – az adott projekt igényeihez illeszthetően – cserélhető.

Konzervatív kinézetüknek köszönhetően, talán ezen eszközök bírnak a legnagyobb pszichológiai „elrettentő erővel”. Az új generáció 2 bel- és 2 kültéri, 2 és 5MP-es képfelbontást nyújtó tagból áll. A kültéri verziók IP66/IK10 és NEMA 4X szerinti (víz-/por-/rozsdaálló, fizikai behatások ellen) védettséget biztosító kültéri házzal érkeznek. Valamennyi új eszköz támogatja az i-CS optikai technológiát, megkapta a gyártó Lightfinder és Axis Forensic WDR technológiáit. A beltéri modellek beépített mikrofonnal, míg a kültériek audio bemenettel rendelkeznek, így a környezeti hangalapú információk megfigyelését / rögzítését is biztosíthatják. Az új, magas szintű kibervédelmi funkciókkal rendelkező, PoE képes M11 generáció tagjai az gyártó fejlet képtartalomelemző (Object Analytics) megoldásával felvértezve érkeznek, mely biztosítja az emberalak és jármű detektálást és osztályozást.

Forrás: Axis Communications

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Axis Q1808-LE kamera
Olvasta már?
Axis Q1808-LE kamera