Vivotek kamerák felügyelik az alkoholfőzdét


Vivotek kamerák felügyelik az alkoholfőzdét
A tajvani Vivotek japán leányvállalata egy ismert, rizs- és szilvabor, valamint sör termékeiért nagyra értékelt, évszázados múltra visszatekintő „alkoholfőzde” számára biztosított fejlett video-biztonságtechnikai eszközöket, melyeket a gyár termékbiztonsági folyamatainak fejlesztése érdekében kíván felhasználni.

A „költséghatékonyság” jegyében az öt gyáregységgel rendelkező megrendelő nem kívánta teljes egészében lecserélni meglévő CCTV rendszerét, hanem „nyílt” rendszerben gondolkodott mely feltételnek a gyártó megoldásai megfeleltek. Első sorban a Vivotek halszemoptikás kamerái kerültek a „főzde” látókörébe, melyeket annak érdekében választottak, hogy csökkenthessék a telepítendő kamerák számát. A projekthez 200 hagyományos (távezérelhető zoom optikával rendelkező) csőkamerát, 50 360°-os halszemoptikás kamerát és 10 PoE hálózati eszközt szállított a gyártó. A teljes rendszert – mind az 5 telephely vonatkozásában – a Vivotek VAST 2 VMS fogja össze.

Forrás: Vivotek Japan

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
A legújabb TP-Link VIGI kültéri kamera
Olvasta már?
A legújabb TP-Link VIGI kültéri kamera