Avigilon IP CCTV kamerákkal bővült a térfigyelőrendszer


Avigilon IP CCTV kamerákkal bővült a térfigyelőrendszer
Worcester Városi Tanács által (főként a városközpontban) üzemeltetett video-megfigyelőrendszer bevallott célja a bűnmegelőzés, az elrettentés, a bűnelkövetők elfogásának és felelősségre vonásának megkönnyítése, az eltűnt személyek azonosítása, továbbá az árvizek megfigyelése.

Worcester belvárosának stratégiai és más problematikus pontjain Avigilon PTZ és többképalkotós kamerák kerültek telepítésre nem régiben. Valamennyi új kamera rendelkezik integrált infravörös (IR) sugárzóval, biztosítva, hogy még gyenge fényviszonyok között is hatékonyan láthassák el feladataikat. A kamerák minden képét egy biztonságos, 24/7-ben üzemelő távfelügyeleti központba továbbítják, ahol a cég ACC™ videókezelő szoftvere (VMS) biztosítja a beérkező információ hatékony tárolását, feldolgozását. A letelepített csomag részét képezi az Avigilon öntanuló videóelemzés funkciója (SLVA) is, beleértve az Avigilon Appearance Search™-t, amely lehetővé teszi a rögzített képanyag gyors átfésülését lokalizálva egy adott személyt vagy járművet annak a fizikai leírásának megadásával (fénykép feltöltése, példa kijelölése a rögzített képanyagban).

Forrás: Avigilon

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Földfelszíni és drón-detektáló radarok a Zmaxnál
Olvasta már?
Földfelszíni és drón-detektáló radarok a Zmaxnál