Újdonságok a Milestone háza táján


Újdonságok a Milestone háza táján
A Milestone Systems XProtect legújabb verziójában (2022 R2) mutatkozik be a fejlesztő esemény-menedzser (Incident Manager) megoldása, mely – a cég illetékesének elmondása szerint – jelentősen leegyszerűsíti egy adott esemény (le-)kezelését a VMS felhasználói számára.

Az XProtect Incident Manager lehetővé teszi egy adott esemény észlelésekor az élő képanyag rögzítését egyetlen kattintással. Az „esemény-együttes” végeztével elvégezhető a képanyag címkézése, kiegészítése egyéb adatokkal (dátum, megjegyzés, legördülő lista stb.). Korábban rögzített képanyag szintén hozzárendelhető egy adott eseményhez, erősítve az ahhoz allokált adatok bizonyító erejét. Az új esemény-menedzseren felül. az XProtect 2022 R2-t továbbfejlesztett rendszámtábla-felismerés funkcióval vértezte fel a gyártó. A frissített LPR funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hatékonyabban ismerjék fel, csoportosítsák az adott országra jellemző / használatban lévő rendszámtábla típusokat; megkülönböztetve akár a teherautókat a személyautóktól (rendőrautóktól, limuzinoktól, elektromos járművektől stb.). Végül, de nem utolsó sorban, a Milestone XProtect Essential+ 2022. július 5-től elérhető lesz az Amazon online szoftveráruházában (AWS Marketplace).

Forrás: Milestone Systems

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A Modern Alarmhoz már megérkezett az Optex FLX-P Professional sorozata
Olvasta már?
A Modern Alarmhoz már megérkezett az Optex FLX-P Professional sorozata