Többirányú, kétcsatornás Wisenet kamera a Modern Alarm Kft-nél


Többirányú, kétcsatornás Wisenet kamera a Modern Alarm Kft-nél
A Hanwha Techwin előrukkolt a cég első, többirányú, kétcsatornás kamerájával, mely mesterséges intelligenciaalapú felismerésekkel teszi pontosabbá a jelzéseket és kényelmesebbé a használatot.

Az eszköz lényege, hogy egyazon kameraházon belül, két, egymástól teljesen független működésű kamera található, így akár két különböző terület is megfigyelhető vele egyszerre, ám a kábelezéshez és felszereléshez szükséges idő és munkaerő csak egy kameráét emészti fel.

A megbízható, téves jelzésektől mentes személy- és tárgyfelismerésről mélytanuló algoritmus gondoskodik. E technológia teszi lehetővé az emberi arc, a járművek és rendszámok megkülönböztetését más objektumoktól. Ezzel a precíz megoldással kevesebb a téves jelzés, mely állatok, szél okozta mozgás, fák, vagy véletlenszerűen feltűnő tárgy miatt következne be.

Jelenleg két típus rendelhető, a PNM-C7083RVD, mely 2 megapixel felbontású és az előbbiekben vázolt intelligenciákkal felvértezett.

A másik, a PNM-C12083RVD, mely külső megjelenésében teljesen azonos, nagyobb, 6 megapixeles a felbontása, ám szerényebb tudású beépített analitikával bír.

A különösen hatékony, rögzítőoldali MI-alapú keresőmotor, nagyon megkönnyíti a felhasználó munkáját, lehetővé téve különböző objektumok keresését a felvételeken.

A WiseNRII MI-alapú zajcsökkentést alkalmaz, így a kevebb zaj miatt, kisebb a képtartalom elmosódása az alacsony megvilágítású területeken, tehát élesebb képet kapunk.

A PNM-C7083RVD többirányú kamerában használt WisestreamIII jó minőségű képfolyam mellett, alacsonyan tartja a sávszélesség-igényt, így leszoríthatók a költségek, mert nincs szükség extra tárhelyekkel való bővítésre.

A tokba beépített 4 db inframegvilágító miatt, szürkületi és esti megfigyeléshez nem kellenek extra, külső kamerák.

További információkért, konkrét ajánlatért kérjük, a Modern Alarm Kft. CCTV terméktámogató kollégáit keresse:
Tóth István: +36 30 791-3335 toth.istvan@modernalarm.hu
Waldmann Tamás: +36 30 791-3336 waldmann.tamas@modernalarm.huHirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Politec behatolásvédelmi érzékelők
Olvasta már?
Politec behatolásvédelmi érzékelők