Bonus Schild beruházás Miskolcon


Bonus Schild beruházás Miskolcon
A Bonus Schild Kft. Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretében elnyert 64,41 millió forintos európai uniós támogatást felhasználva 200 négyzetméteres logisztikai és vizsgálati központot hoz létre Miskolcon, a Diósgyőri Ipari Parkban. A fejlesztés az elektromobilitáshoz kapcsolódó infrastruktúra kiépítésének támogatására jön létre.

A Bonus Schild Kft. fő profilja gyengeáramú rendszerek tervezése, kivitelezése, üzemeltetése és karbantartása. A vállalat a hazai biztonságtechnikai piac jelentős, stabil szereplője. 2011-es megalkulása óta kiemelten törekszik a technológiai fejlődésre, szolgáltatásai bővítésére és a legújabb smart megoldások alkalmazására. Ennek a fejlődésnek és tevékenységbővítésnek képezi részét a vállalat legújabb projektje is.

A GINOP Plusz-1.3.1-21 „Zöld Nemzeti Bajnokok – A zöldgazdaság területén működő mikro-, kis- és középvállalkozások technológiafejlesztésének támogatása” című konstrukció keretében megvalósuló projektjében a Bonus Schild Kft. a hazai elektromos gépjármű töltőhálózat kiépítéséhez kapcsolódó logisztikai és vizsgálati központot hoz létre Miskolcon. A 200 négyzetméteres ingatlan lehetőséget biztosít majd a cég által forgalmazott és telepített elektromos töltők vizsgálatára, a forgalombahozatalhoz szükséges kiegészítések, módosításhok, finomhangolások elvégzésére, továbbá a töltők raktározására.

A projekt megvalósítására a Bonus Schild Kft. 64,41 millió forintos uniós támogatást nyert az Európai Unió Ginop-Plusz Operatív Programja keretében. A beruházás a Miskolcon található Diósgyőri Ipari park területén valósul meg. A projekt tervezett befejezése 2023. április 30.
Tagek: esemény

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Uniview analóg kamera szériák – Dolphin és Whale
Olvasta már?
Uniview analóg kamera szériák – Dolphin és Whale