HID RFID érzékelők címkéket tesztel a GE Hydro


HID RFID érzékelők címkéket tesztel a GE Hydro
Intelligens, magas ellenállóképességű RFID címkéket fejlesztett ki a HID Global, a GE Hydro és az Asygn vállalkozásokkal együttműködésben.

Az új címkék célcsoportja a megújulóenergia termelésére szakosodott vállalatok. A jelentős kihívást jelentő környezetként definiált vízerőművek gyorsan amortizálódó rotorpólusai jelentősen felmelegedhetnek és ez (többek között) nem tervezett leállásokhoz vezethetnek. Annak érdekében, hogy jobban mérhetővé tegyék a hőmérsékletváltozásokat, eszközdeformálódást és növeljék a rendszer felügyeleti megbízhatóságát, a GE Hydro olyan megoldást keresett, melyben az antenna, az érzékelő chip egyetlen, magas ellenállóképességű címkébe kerül elhelyezésre, nem mellesleg képes ellenállni a vízerőmű működéséből fakadó kihívásoknak. A félvezetőpiac egyik vezető fejlesztője (Asygn) egy speciális UHF RFID chipet alkotott, melyet a HID Global címketechnológiájába integrált. A chip a hőmérsékleti értékeken felül a terhelést is méri, mely adatokat a címke egy érintésmentes RFID olvasóhoz továbbít.

Forrás: HID Global

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Dahua WizMind S kameracsalád
Olvasta már?
Dahua WizMind S kameracsalád