Solarbox szett - Kész megoldás a tápellátási problémákra, áram és internet nélkül


Solarbox szett - Kész megoldás a tápellátási problémákra, áram és internet nélkül
Hosszú és alapos tervezői munka előzte meg a GVHungária által forgalmazott SolarBox napelemes szett összeállítását, hogy egy stabil, felhasználóbarát, kész megoldást tudjanak nyújtani a tápellátási problémák kiküszöbölésére.

A Plug ‘n’ Play megoldásnak köszönhetően a szekrényen belül nincs szükség szerelési munkálatokra. A napelemtáblához tartozó kábelek összekötésén, illetve a szekrénybe való UTP kábelek csatlakoztatásán kívül nincs is más teendő. A kamerafüggetlen rendszert 0-24 órás üzemeltetésre tervezték és bármilyen kamerához használható. Ennek köszönhetően könnyen és gyorsan biztosíthatjuk a kamerák megtáplálását és a rádiós átvitelt.Amit a szettről tudni érdemes
A napelemes szekrény 16 Watt energiát tud biztosítani az eszközök számára. A gyengeáramú kapcsolószekrény pedig 12V és 48V tápellátásról tud gondoskodni a felhasználók részére. A szett minden szükséges szerelvényt, kábelt, kötegelőt, csatlakozót tartalmaz a tartókonzollal együttvéve, külön a napelemtáblához méretezve.

Kérdés esetén keressék a GVHungária kollégáit az info@gvhungaria.hu email címen vagy a +36 1 205 3527 telefonszámon!

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Ajax Fibra telepítői képzés
Olvasta már?
Ajax Fibra telepítői képzés