Új kulcsnélküli beléptetés vezérlő az Abloy kínálatában


Új kulcsnélküli beléptetés vezérlő az Abloy kínálatában
Az finn Abloy Oy és az ASSA ABLOY közös fejlesztésének eredményeként megszületett ABLOY kulcsnélküli hozzáférés (belépés/beléptetés) vezérlő (Keyless Access Controller) lehetővé teszi, hogy a megfelelő elektronikus zárakkal rendelkező szervezetek talonba tehessék a fizikai kulcsokat.

Mindössze egy, a szükséges kommunikációs képességekkel rendelkező okos eszközre (pl. okostelefon) és az arra telepített appra van szükség az zárak kezeléséhez. Bónuszként az új eszköz nem csak az ABLOY, de más gyártók termékeivel is kompatibilis lehet. A folyamatos áramellátásra támaszkodó, kisméretű vezérlő elrejti a zárszerkezetet, és fizikai kulcs nélkül kezeli a hozzáférést/beléptetést. Magát a vezérlő akár egy szekrény belsejébe vagy egy ajtó mögé is telepíthető, így kívülről kihívást jelenthet a rossz szándékú manipulálása. Az új termék elérhető egy magasabb biztonsági követelményeknek (pl. kritikus infrastruktúra) megfelelő verzióban (ABLOY BEAT), illetve kereskedelmi és közösségi ingatlanok védelméhez javasolt változatban (ABLOY CUMULUS).

Forrás: Abloy Oy
Tagek: beléptető

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Fényerő szabályozás Inim riasztóról
Olvasta már?
Fényerő szabályozás Inim riasztóról