Két új duál-csatornás MI-képes kamera a Hanwha kínálatában


Két új duál-csatornás MI-képes kamera a Hanwha kínálatában
A Hanwha Techwin két MI funkcionalitással felvértezett, kétérzékelős, IP66/IK10 védettségű, NEMA4X tanúsítvánnyal rendelkező IP CCTV kamerával bővítette a WiseNet család kínálatát.

Az új családtagokban ketyegő algoritmus képesek azonosítani az emberi arcot, valamint az egyes járműveket és rendszámaikat, figyelmen kívül hagyva az irreleváns mozgást, például a szélfútta fákat, árnyékokat, „kóborló” objektumokat és állatokat. A kameratestbe integrált két teljesértékű kamerafunkcionalitást biztosító érzékelő-optika „kombináció” adott projektek esetében (pl. párhuzamos gyalogosforgalom, L alakú folyosó stb.) jelentősen csökkentheti a telepítésre fordítandó időt, valamint a telepítési és üzemeltetési költségeket (egy kábelt kell kihúzni, egyetlen VMS licenc költséget „foglalnak le”). A 15 kép/mp frissítési sebességgel rendelkező PNM-C12083RVD két 6MP-es kamerát foglal magába, míg a PNM-C7083RVD két db 30 kép/mp frissítési sebességű 2MP-es kamerával rendelkezik. Az MI-vezérelt shutter technológiával felturbózott új kamerákat 25 méteres hatótávolságú IR (infravörös) sugárzóval látták el; továbbá az emelt szintű kiberbiztonságot bizonyítandó TPM 2.0 és FIPS 140-2 tanúsítvánnyal rendelkeznek. Mindkét új termék megkapta a cég WiseNR II zajcsökkentő és WiseStream III dinamikus tömörítési technológiáját.

Forrás: Hanwha Techwin Europe

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Az iPhone, mint céges belépőkártya
Olvasta már?
Az iPhone, mint céges belépőkártya