Az Adria Security Summit powered by Intersec szívesen látott vendégként tér vissza Zágrábba


Az Adria Security Summit powered by Intersec szívesen látott vendégként tér vissza Zágrábba
Az Adria Security Summit 2022 powered by Intersec, Dél-Kelet-Európa regionális éves konferenciája és kiállítása 2022. október 5-6-án visszatér a horvát fővárosba, Zágrábba. A helyszín ezúttal a zágrábi vásárkomplexum, a 7-es pavilon lesz.

A csúcstalálkozó eseménydús programot kínál a fizikai biztonság, a kiberbiztonság, a tárgyak internete, az információ és kommunikáció technológiák, az okos megoldások és a kapcsolódó technológiák területén.

Az esemény több mint 120 kiállítót lát majd vendégül a régióból és a világ többi részéből, több mint 2500 résztvevőt, akik több mint 3000 találkozót bonyolítanak le, valamint több mint 20 média- és stratégiai partnert.

A csúcstalálkozó konkrét előnyei közé tartozik a regionális vállalatok üzleti teljesítményéhez való hozzájárulás, a globális vállalatok helyi piacokra való belépésének és terjeszkedésének támogatása, valamint a nemzetközi vállalatok külföldi befektetéseinek további fellendítése az általunk lefedett ágazatokban.

Az esemény már megnyitotta kapuit minden résztvevő előtt, akik a hivatalos weboldalon, a https://www.adriasecuritysummit.com címen regisztrálhatnak.

A sikeres regisztrációt követően a résztvevők a rendezvény többi résztvevőjével egyeztethetik a találkozókat.

Minden egyéb információ elérhető a Summit hivatalos honlapján, dedikált közösségi média felületeken vagy e-mailben summit@asadria.com vagy telefonon +387 33 788 985.
Tagek: esemény

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Több, mint aminek látszik
Olvasta már?
Több, mint aminek látszik