Az új Videosec NVR-C család


Az új Videosec NVR-C család
Érkeznek az IP Video Q3 katalógus újdonságai, ezek közül most az NVR-ek C családját mutatjuk be. Az IQ kamerákhoz megfelelően komplex riasztáskezelési képességekkel rendelkező rögzítők, az IQ NVR-ektől alacsonyabb ársávban, három rögzítővel jelennek meg.

Sokak kedvencei voltak a Videosec B-jelölésű rögzítői, az NVR-302-16B, NVR-304-32B és NVR-308-64B. Ezek utódaiként érkeznek most a 16 és 32 csatornás C-jelű NVR-ek. Két független alhálózat kezelése a két eltérő IP címtartományra állítható LAN port segítségével, két független tartalmú monitor kezelése, vezetékes riasztási bemenetek, relével kapcsolt riasztási kimenetek, már a B-rögzítőkből is ismert lehetőségek. A rendszámfelismerő kamerák kezelése, rendszámlisták alapján történő beléptetés szintén alapképessége az érkező új rögzítőknek. IQ analitikai riasztásokról folyamatos bélyegkép-listát kaphatunk az élőkép mellett, illetve szelektíven kereshetünk utólag emberre, járműre, illetve kerékpárosra/motorosra.

A kétféle 16 csatornás rögzítőbe két SATA merevlemez tehető, a 16 PoE csatornás rögzítő ára kedvezőbb, mint külön, két eszközként vásárolva meg a rögzítőt és a switchet, ugyanakkor a PoE portok pillanatnyi fogyasztásától kezdve többféle paramétert is ellenőrizhetünk, akár távoli eléréssel is.

A 32 csatornás NVR-304-32C négy merevlemezt kezel, akár RAID tömböket is létrehozhatunk.

A 12V DC külső táplálás a szünetmentesítésnél jelent előnyt, a PoE rögzítő természetesen belső tápegységgel rendelkezik, 240W összteljesítményen osztoznak a PoE portok (egy port maximálisan 30W-ig terhelhető, nagytávolságú módban akár 250m kábelhosszig is).

Az új rögzítők műszaki paraméterei, a többi új Videosec termékkel együtt, áttekinthető formában megtalálhatóak a letölthető IP Video Q3, harmadik negyedévi PDF katalógusban is.

További kérdéseivel forduljon a Videosec csapatához.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
ATM kiemelés megelőzése MI alapokon
Olvasta már?
ATM kiemelés megelőzése MI alapokon