VIVOTEK IB9387-LRP rendszámfelismerő kamera


VIVOTEK IB9387-LRP rendszámfelismerő kamera
A VIVOTEK IB9387-LPR egy önálló rendszámfelismerő kamerarendszer, amely beágyazott rendszámfelismerő szoftverrel rendelkezik, és képes a fehér és fekete listák hatékony kezelésére, ráadásul egyidőben több ország rendszám formátumát is támogatja.

A rendszer képes a rendszámokat Wiegand jelekké alakítani így együttműködve a beléptető rendszerekkel, illetve különböző API-kat kínál a külső rendszerek, például a parkoláskezelő, útdíjbeszedő és mérleghidak integrációjához. Az IB9387-LPR kamera ideális megoldást kínál a parkolók gépjárműforgalmának szabályozására, vagy más olyan felhasználási területekre, ahol a járművek megállnak.

Fő jellemzők
 • Beágyazott rendszámfelismerő szoftver
 • Több mint 70+ ország rendszámtábláinak támogatása
 • Fekete és fehér listák kezelése
 • Központi listakezelés egyetlen kamerában
 • Teljesen integráció a VAST 2 rendszerrel
 • API külső rendszerekkel való integrációhoz
 • Trend Micro kiberbiztonság
 • Wiegand protokollt támogatás
 • Időjárásálló IP67 és vandálbiztos IK10 besorolású ház


 •                                 Rendszámfelismerő kamera                                       Hagyományos kamera  Egyszerű és összetett forgatókönyvek támogatása
  Az IB9387-LPR kamera beágyazott beléptető rendszerként is működik, köszönhetően a kamerán futtatott rendszámfelismerő alkalmazásnak. A listákban szereplő rendszámok felismerése esetén a kamera képes a digitális kimenetén keresztül jelet adni külső eszközöknek, például sorompónak, illetve képes a rendszámokat Wiegand jellé alakítani, ezáltal együttműködve a beléptető rendszerekkel is.  Fejlett listakezelés
  A felhasználók különböző célokra egymástól független listákba rendezhetik a kívánt rendszámokat, például egy üdvözlő üzenetet kiváltó fehér listába, vagy egy riasztást kiváltó fekete listába, illetve egy összesített listába a jármű behajtás szabályozásához.

  Könnyed integráció külső rendszerekkel
  Az IB9387-LPR kamera lehetőséget biztosít a rendszámfelismerési eredmények és események exportálására is. XML vagy JSON protokollon keresztül képes adatot biztosítani harmadik fél rendszereinek, például parkolás menedzsment, díjbeszedő, vagy mérleg rendszereknek.

  Ajánlott telepítés

  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  Videosec IPW-2314LSA-28SWX kamera, az éjszaka királya
  Olvasta már?
  Videosec IPW-2314LSA-28SWX kamera, az éjszaka királya