Uniview ColorHunter+Dual lencse

Éjszakai színes képek szélesebb látószögben is

Uniview ColorHunter+Dual lencse
A videómegfigyelés területén a színnel kapcsolatos információk döntő fontosságúak egy esemény részleteinek azonosításához, különösen éjszaka. A hagyományos, infravörös megvilágítású kamerák csak fekete-fehér képeket tudnak biztosítani az éjszakai megfigyeléshez.

Ennek eredményeként az emberek, járművek vagy más fontos tárgyak könnyen elmosódhatnak, vagy beleolvadhatnak a háttérbe, ami megnehezíti a kulcsfontosságú elemek megkülönböztetését. Ezért az Uniview kiadta a 4MP-es, széles látószögű ColorHunter kamerát, hogy teljes, tiszta és élénk képet nyújtson a felhasználóknak.

32:9 képarány teljesebb és tisztább széles látószögű képek
Az Uniview képösszefűző fúziós algoritmusa segítségével a ColorHunter+ kamera 32:9 ultra-széles látómezőjű képeket, a látómezőben lévő mozgások teljes rögzítését és a képtorzulás hatásának teljes hiányát érte el.



Folyamatosan megbízhatóbb teljesítmény
A ColorHunter+ kamera teljesen színes és kiváló minőségű képeket biztosít. Egyrészt a két F1.0 méretű rekeszek használata biztosítja, hogy több fény jusson be CMOS-ra és gyenge fényviszonyok között is hatékonyan vissza tudja adni a színinformációkat. Másrészt, a kényelmes, kettős meleg fényű, lágy és egyenletes megvilágítású fények használata miatt a kamera még sötét környezetben is képes a színes részletek rögzítésére, és az éjszakát is olyan színűvé teszi, mintha nappal lenne.



Magával ragadó élmény
A ColorHunter+ kamera, amely kiváló minőségű dupla mikrofonos hangrögzítést alkalmaz, teljes körű megfigyelési hatást ér el. Ezenkívül a beépített nagy teljesítményű hangszórók jelentősen javított hangerőt és hangminőséget biztosítanak, így tisztábbá teszik a valós idejű hangosbeszélgetést. A kétirányú interakciónak köszönhetően a felhasználók úgy érzik, mintha a való világban lennének.

Alkalmazási területek
A fenti funkciók alapján a ColorHunter+ kamera gyenge fényviszonyok között is használható, és tiszta, színes panorámaképeket biztosít. A felhasználók például beállíthatják a kívülállók számára a belépési tilalmat egy raktárban éjszaka, vagy rögzíthetik a baleset helyszínét egy parkolóban. A ColorHunter+ kamera széles körben használható plázában, szálloda halljában, parkolóban, raktárban, stb.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Telt házas a XV. Országos Biztonságtechnikai IP-Konferencia
Olvasta már?
Telt házas a XV. Országos Biztonságtechnikai IP-Konferencia