Megérkezett a Videosec legújabb árbajnok kamerája


Megérkezett a Videosec legújabb árbajnok kamerája
A Videosec legújabb IPW-2122LA-28F IP kamerája ember/jármű felismerésen alapuló területre behatolási és vonalátlépési riasztást (4+4), 120dB valós WDR-t, beépített mikrofont és mikroSD kártyahelyet tartalmaz egy jól működő koax kamera áráért.

Raktárkészletről rendelhető a Videosec IPW-2122LA-28F poe táplálású, fémházas kialakítású IP kamerája, amelyik igen kedvező árával hívja fel magára a figyelmet. Ha az árhoz hozzáadjuk az elérhető funkciókat, felmerül a kérdés, hogy ezek után van-e egyáltalán bármi előnye koax rendszert telepíteni.

A kamera lelkét képező MStar (MediaTek) processzor lehetővé teszi, hogy a kamera képanalitikai riasztásai emberek/járművek alakjának felismerésén alapuljanak, ezzel kiszűrve a bokrok leveleire, macskákra, galambokra, egyéb mozgó dolgokra történő téves riasztásokat.

Ahol nagy a kontraszt, azaz egyszerre vannak nagyon világos, napsütötte, és árnyékban lévő sötét képrészek, ott a kamera WDR funkciójával tesszük részletgazdaggá a képet. Az IPW-2122LA-28F, a többi Videosec kamerához hasonlóan, képes automatikusan vezérelni a WDR funkciót, azaz csak akkor kapcsolódik be, amikor tényleg szükség van rá.

A kamera ugyan nem Starlight, nincs két skálázható AD-konverter a szenzorában, de ennek ellenére kiváló képminőséget nyújt nappal is és alkonyattól, bekapcsolt infrával, saroktól sarokig egyenletes megvilágítást biztosítva, akár 30m távolságig.

A mikroSD kártyahely elsődleges feladata az ANR, azaz amikor megszakad a hálózati kapcsolat az NVR felé, a kamera a behelyezett mikroSD kártyára rögzít. A kapcsolat helyreállta után az élőképpel párhuzamosan áttölti a közben rögzített felvételeket. Ezenfelül telepíthetünk egykamerás, saját memóriakártyára rögzítő rendszert is, ebben az esetben figyeljünk a megfelelő írási terhelést elbíró memóriakártya kiválasztására.

Az új IP kamerával kapcsolatban felmerülő kérdéseivel forduljon a Videosec csapatához.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Uniview Tri-Guard 2.0 kamera
Olvasta már?
Uniview Tri-Guard 2.0 kamera