Vezetéknélküli biztonság és kényelem


Vezetéknélküli biztonság és kényelem
A SATEL ABAX2 vezetéknélküli rendszerének célja az adott létesítmény - mind az épület, mind az azt övező terület - védelmének biztosítása, ugyanakkor épületautomatizálási feladatok ellátásában is sikeresen alkalmazható. Tulajdonságainak köszönhetően a biztonság és kényelem egyedülálló kombinációját nyújtja.

Az ABAX2 vezetéknélküli megoldásként ideálisan illeszkedik az INTEGRA, INTEGRA Plus és VERSA vezérlőpanelekkel felépített riasztórendszerekhez. Ezen túl az ABAX2 bármilyen más vezérlőpanellel vagy automatizációs vezérlővel működhet, bizonyos esetekben akár önálló működési módban is. Lássuk a termékcsalád felépítését és hogy milyen funkciókat képesek ellátni annak tagjai.

ültéri védelem: létesítményének biztonságát szolgálhatják a kültéri AOD-210 kültéri duál mozgás és AOCD-260 kültéri függönyérzékelők. Ezek az eszközök kedvezőtlen időjárási körülmények között is hatékony behatolásérzékelési tulajdonságokkal rendelkeznek, a téves jelzések kockázata mindemellett minimális.

Kerületi védelem: az AOCD-260 kültéri függönyérzékelő kerítések mentén, ajtók és ablakok védelmére alkalmazható. Azok belső oldalára továbbá az AXD-200 is felszerelhető, mely mágneses nyitásérzékelőként, vagy rezgésérzékelőként működik. Az AGD-200 üvegtörés érzékelő egészíti ki a lehetőségek tárházát ablakok, üvegfalak, vagy ajtók felügyeletének biztosítására.

Beltéri védelem: az APD-200 PIR érzékelő a védett objektum belső tereiben használható. A hirtelen hőmérsékletváltozásnak kitett helyeken (előtér, kazánház, kandalló környéke stb.) a kombinált, infra és mikrohullámú érzékelővel is ellátott APMD-250 duálérzékelő a megfelelő választás. Mindkét eszköz rendelkezik kisállatvédelmi funkcióval.

Folyósók, átjárók felügyelete az AOCD-260 függöny-, vagy az AXD-200 mágneses érzékelő segítségével látható el. Értékes tárgyak védelme tovább fokozható az AXD-200 helyzetérzékelő segítségével, így értesítést kaphat, ha pld. egy festmény leesik a falról.

Kiegészítő védelem: az ASD-200 füst- és hőérzékelő, valamint az ASD-250 füstérzékelő a kialakulóban lévő tűz korai jeleire reagálhat. Vízkiömlés érzékelésére pedig az AXD-200 univerzális érzékelő (FPX-1 szondával) alkalmazható.

Házautomatizálás: épületautomatizálási funkciók megvalósítására szolgálhatnak az ASW-200 és ASW-210 vezeték nélküli vezérlők, valamint az ACX-210 és ACX-220 vezeték nélküli zóna és kimeneti bővítők. Ezek segítségével lehetővé válik számtalan eszköz, pl. lámpák, redőnyök, öntözők stb. vezérlése. Az ADD-200 és AOD-210 érzékelők beépített alkonyérzékelő funkciónak köszönhetően világítás, árnyékolás automatizált vezérlésére is használhatóak. Minthogy a legtöbb ABAX2 eszköz rendelkezik hőmérséklet érzékelővel, így az INTEGRA Plus vezérléssel fűtési/hűtési rendszer vezérlésére is bevethető, akár helyiségenként, a családtagok egyéni igényei szerint.

A család egyik legújabb slágerterméke, az ASW-200 intelligens csatlakozó, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy akár 2300 W teljesítményű, csatlakoztatott elektronikus eszközöket vezéreljenek, vagy automatizáljanak, de kiegészült a kínálat egy vezeték nélküli pánikgombbal is, mely a PB-10 névre hallgat.

Összefoglalva, a SATEL által gyártott ABAX 2 egy rendkívül sokoldalú és fejlett technológiájú rendszer, mely képes lefedni a változatos felhasználói igények széles körét.


Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Az iPhone, mint céges belépőkártya
Olvasta már?
Az iPhone, mint céges belépőkártya