Energiahatékonyság a FIBARO Smart Building rendszerrel


Energiahatékonyság a FIBARO Smart Building rendszerrel
Tekintettel az aktuális (és a jövőben várható) energiaár változásokra, drasztikusan megnövekedett az energia megtakarítási lehetőségek iránti érdeklődés mind a lakosság, mind pedig középületek körében. Erre nyújt gyorsan telepíthető megoldást a FIBARO Smart Building rendszer, amely könnyedén telepíthető irodaépületbe, oktatási intézménybe vagy akár szállodai épületbe is.

Egy igényekre szabott fűtés vezérlő rendszerrel akár 25-30% fogyasztás csökkenés is elérhető, és mivel már töredékébe kerül, mint 5-10 évvel ezelőtt, így a tapasztalatok alapján átlagosan 2 szezon alatt meg is térül a beruházás. Ráadásul a vezetéknélküli technológia fejlődésének köszönhetően kommunikációs kábeleket, vezetékeket sem kell húzni, így bontás, vésés nélkül telepíthetők akár egy meglévő épületbe is anélkül, hogy ez különösebb működés leállással járna.

Cégünk, a Smartme Building Technologies Kft. több éves tapasztalattal rendelkezik a FIBARO rendszerek telepítésében, lakóházak, lakóparkok és intézmények esetében. Egy partnercégünkkel közösen kivitelezett projektünk a debreceni Faragó utcai óvoda, ahol a FIBARO rendszer és 72 radiátor termosztát beüzemelésével már az első fűtési szezon alatt 25%-os energiamegtakarítást sikerült elérni.

A legtöbb intézmény olyan megoldást keres, amellyel az egyedi hőmérséklet szabályozás megvalósítható, de a meglévő fűtési rendszert nem kell jelentősen átalakítani. A debreceni óvodában FIBARO Smart Building rendszer telepítése pár nap alatt megvalósult, működési kiesés nélkül.



A vezetéknélküli FIBARO rendszer másik nagy előnye, hogy bontási munkával egyáltalán nem jár, mivel a radiátor szelepvezérlő termosztátok vezeték nélkül kommunikálnak a központi vezérlőegységgel. Az új fűtésvezérlő rendszer intézményi üzemeltetés tekintetében maximálisan kielégíti a meglévő radiátoros fűtésekkel megvalósítható szabályozási szintet.

Csapatunk a FIBARO Smart Building rendszer tervezési feladataitól kezdve egészen a kulcsrakész átadásig minden részmunka folyamatot elvégez. Minden projektünk esetében az innovatív megoldásokra törekszünk, miközben rugalmasan igazodunk ügyfeleink egyéni igényeihez. Mérnökeink szoros együttműködésben dolgoznak rutinos kivitelezőinkkel, így a munka teljes egyetértésben és dinamikusan zajlik a legelejétől a legvégéig.

Vegye fel a kapcsolatot szakértő mérnökeinkkel!

sales@smartme.hu
Tagek: okosotthon

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Több, mint aminek látszik
Olvasta már?
Több, mint aminek látszik