Provision-ISR Rainbow sorozatú éjjellátó kamerák

DL-340IPERN-36

Provision-ISR Rainbow sorozatú éjjellátó kamerák
Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: Provision-ISR


Provision-ISR Rainbow sorozatú éjjellátó kamerái beépített fehér fényű LED-ekkel, szuper széles F 1.0 apertúrájú lencséjével, valamint rendkívül alacsony fényérzékenységével részletgazdag képet biztosít a leggyengébb fényviszonyok között is.

A vagyon elleni és erőszakos bűncselekmények nagy része legtöbbször éjszaka történik. A Rainbow kamerák elősegítik a hatóságok munkáját azzal, hogy egy éjszakai esemény esetén használható információt nyújtanak például az elkövetők arcáról, ruházatáról, vagy például a menekülésre használt gépjármű színéről, típusáról.



A Rainbow sorozatú kamerák Eye-Sight verziójában is megtalálható a Provision-ISR mesterséges intelligencia alapú analitikája, a DDA (Detect, Distinguish, Alert) amely arc detektálásra és a DDA-ban már megszokott módon emberforma, valamint kettő-és négy kerekű járművek felismerésére és számlálására is alkalmas algoritmusokat tartalmaz.

Számos detektálási szabály és vezérlési lehetőség áll rendelkezésünkre, így a téves riasztások számát minimalizálhatjuk.

A DL-340IPERN verzió 128 GB-os SD kártya fogadására alkalmas, beépített mikrofonnal, és audió bemenettel is rendelkezik.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
FAAC kapumozgatók
Olvasta már?
FAAC kapumozgatók