Videosec NVR -C rögzítők raktárkészletről


Videosec NVR -C rögzítők raktárkészletről
A 16 és 32 csatornás C-jelű Videosec NVR-ek a legfejlettebb IQ rögzítők funkcióinak jelentős részét kínálják, sokkal kedvezőbb áron. Két LAN, két független videókimenet, 8+2 riasztási ki/bemenet, csak néhány a képességek közül.

A méltán sikeres Videosec B-jelölésű rögzítők, az NVR-302-16B, NVR-304-32B és NVR-308-64B utódaiként érkeznek most a 16 és 32 csatornás C-jelű NVR-ek. Két független alhálózat kezelése a két eltérő IP címtartományra állítható LAN port segítségével, két független tartalmú monitor kezelése, vezetékes riasztási bemenetek, relével kapcsolt riasztási kimenetek, már a B-rögzítőkből is ismert képességek. A rendszámfelismerő kamerák kezelése, rendszámlisták alapján történő beléptetés szintén alapképessége az érkező új rögzítőknek. IQ analitikai riasztásokról folyamatos bélyegkép-listát kaphatunk az élőkép mellett, illetve szelektíven kereshetünk utólag emberre, járműre, és kerékpárosra/motorosra.

A kétféle 16 csatornás rögzítőbe két SATA merevlemez tehető. A redundáns rögzítési lehetőség egyfelől adatbiztonságot jelent, másfelől szelektíven néhány csatorna rögzítési idejét is megnövelhetjük így. A 16 PoE csatornás rögzítő ára kedvezőbb, mint külön, két eszközként vásárolva meg a rögzítőt és a switchet, mindemellett a PoE portok pillanatnyi fogyasztásától kezdve többféle paramétert is ellenőrizhetünk, akár távoli eléréssel is.

A 32 csatornás NVR-304-32C négy merevlemezt kezel, redundáns rögzítés helyett akár RAID tömböket is létrehozhatunk, ha nem a rögzítési idő maximalizálása a célunk. A 12V DC külső táplálás a szünetmentesítésnél jelent előnyt, a PoE rögzítő természetesen belső tápegységgel rendelkezik, 240W összteljesítményen osztoznak a PoE portok (egy port maximálisan 30W-ig terhelhető, nagytávolságú módban akár 250m kábelhosszig is).

Az új rögzítők műszaki paraméterei, a többi új Videosec termékkel együtt, áttekinthető formában megtalálhatóak a letölthető IP Video Q3, harmadik negyedévi PDF katalógusban is.

További kérdéseivel forduljon a Videosec csapatához.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Megérkeztek a ráncfelvarráson átesett IdentiVision rögzítők
Olvasta már?
Megérkeztek a ráncfelvarráson átesett IdentiVision rögzítők