TP-Link VIGI


TP-Link VIGI
A VIGI a TP-Link márkája, amely a professzionális biztonságtechnikát bármely méretű vállalkozás számára elérhetővé teszi.

Folyamatosan fejlesztjük termékeinket és technológiáinkat, hogy gyorsabbá és egyszerűbbé tegyük az Ön munkafolyamatait. A VIGI sokoldalú biztonságtechnikai kamerái számtalan egyszerűen használható felügyeleti opcióval és intelligens érzékelési funkcióval rendelkeznek a teljes körű biztonság érdekében. A VIGI NVR-ek nagy kapacitást, egyidejű megtekintést és egyéb fejlett funkciókat kínálnak, hogy a megfigyelőrendszerek központjaként tudjanak működni. A kiemelkedő funkciók, megbízható minőségi garanciák és a leegyszerűsített üzembe helyezés együttesen biztosítják a mi és az Ön ügyfeleinek maximális elégedettségét!


Kiemelkedő funkcióink:

 • 24 órás Full Color: Színes részleteket láthat még koromsötétben is a nagy érzékenységű szenzor és a spotlámpa LED-jeinek segítségével.

 • Vízálló: Megbízható IP67 minősítés a stabil kültéri védelem érdekében.

 • Intelligens érzékelés (emberérzékelés, mozgásérzékelés, területbehatolás, vonalátlépés, videó manipuláció): Értesítések fogadása és ellenőrzése, ha valaki átlép egy határt, belép egy Ön által beállított területre vagy akadályozza a kamera működését.

 • H.265+: Extra sávszélesség használata nélkül a kamerái tömörített kristálytiszta videót továbbítanak, így lemezterületet takarítanak meg, megkönnyítik a hálózati terhelést és csökkentik a költségeket a képminőség romlása nélkül.

 • PoE/12V DC: A kétféle tápellátási mód nemcsak nagyobb kényelmet biztosít, hanem a vezetékes kiépítést is rendkívül egyszerűvé teszi.

 • VIGI App: Kezelje és menedzselje a rendszert akár a tenyeréből, a VIGI alkalmazás révén.  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  Proximity kártya: Hogyan működik, és mi a hozzáadott értéke?
  Olvasta már?
  Proximity kártya: Hogyan működik, és mi a hozzáadott értéke?