Vivotek AI Box – Az AI analitikák új generációja


Vivotek AI Box – Az AI analitikák új generációja
A VIVOTEK új INSIGHT szériás eszközei az Open Security & Safety Alliance által meghatározott technológiákat használják.

Az OSSA®, amelyet a VIVOTEK és az IP felügyeleti iparág négy másik meghatározó vállalata alapított, egy együttműködési kezdeményezés, amelyet azért hoztak létre, hogy szabványokat és specifikációtat határozzon meg a közös komponensekhez, beleértve az operációs rendszereket, IoT infrastruktúrákat, az adatbiztonság és adatvédelem kollektív megközelítését, ezáltal törekedve a biztonsági megoldások hatékonyságának növelésére.

A VIVOTEK IE9111-O AI BOX egy Azena OS-t futtató célhardver, amely Qualcomm Vision Intelligence platformon, AI technológián, Adreno 615 GPU neurális feldolgozómotorján és a Hexagon DSP-n alapuló 8 magos SoC-el van felvértezve. Az AI BOX támogatja a hardveres gyorsítást a mélytanuláshoz és az erőteljes vizuális számításokhoz, ezáltal növelve a fedélzeti számítási teljesítményt, optimalizálva az AI képfeldolgozási képességet.

A felhasználók egyidőben több alkalmazást is telepíthetnek és futtathatnak az eszközön, ami lehetővé teszi, hogy sokoldalúbb, intelligensebb, és hatékonyabb rendszereket alakítsunk ki.

A VIVOTEK IE9111-O AI BOX teljeskörűen támogatott a VIVOTEK VAST 2 és a Milestone VMS szoftverekben, valamint más ONVIF alapú rögzítési megoldásokban is. Az AI BOX elérhető M12 csatlakozóval és EN50155 tanúsítvánnyal is a tömegközlekedés területén történő használathoz.

Kiemelt alkalmazások


PPE ellenőrzés
A biztonság a legfőbb prioritás? Támogatjuk azokat a vállalatokat, amelyek a munkavédelmi előírásoknak megfelelően, kiemelten kezelik vendégeik vagy kollégáik biztonságát. Szoftverünk képes felismerni a védőfelszerelés hiányát (munkavédelmi sisak, láthatósági mellény).




Tűz- és füstérzékelés
Detektálja a tüzet és a füstöt változatos körülmények között is, olyan zárt vagy nyílt területen, ahol a hagyományos tűzjelző rendszerek telepítése komplikált. Az alkalmazás folyamatosan monitorozza a látóteret és még nagy távolságból is képes a füst érzékelésére.



Fegyver detektálás
Ideális megoldás kínál térfigyelő rendszerek fejlesztésére ezáltal a közbiztonság növelésére. Képes valós időben azonosítani és riasztást generálni, ha valaki a kamera előtt fegyvert tart a kezében.






Tömeg érzékelés
Az alkalmazás AI algoritmus alapján képes egy nagy nyílt területen tartózkodó emberek számának automatizált, valós időben történő számlálására.




További hasznos alkalmazásokért látogassa meg az Azena Application Store-t.




IE9111-O AI Box
  • Qualcomm QCS605 SoC, beépített AI motorral
  • OSSA, Azena OS
  • H.265 tömörítés támogatás
  • Lehetővé teszi bármilyen IP kamera AIoT eszközként való      működését
  • 2x digitális bemenet, 2x digitális kimenet



  • Tovább a termékre
    Tovább a gyártói oldalra

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    Keresés képanalitikai riasztások alapján Videosec NVR-eken
    Olvasta már?
    Keresés képanalitikai riasztások alapján Videosec NVR-eken