Hikvision ColorVU panoráma kamerák


Hikvision ColorVU panoráma kamerák
Újdonságként érkezik a Hikvision portfóliójába, a panoráma kameráink új generációja, mely a hétköznapi kamera szériánkat fogja gazdagítani, így költséghatékony megoldást nyújthat hatalmas előterek, parkolók, udvarok, közterületek áttekintő biztonságtechnikai védelmére.

Ezen típusok a következő negyedévben már megvásárolhatóak lesznek partnereinknél, első generációnkban egy dóm és egy csőkamera kivitelű kamerát lesz szerencsénk megjeleníteni.

Mindkét készülék a legújabb AcuSense technológiánkat fogja magában hordozni, melynek segítségével hatékony célpont olsztályzás alapú téves-riasztás szűrést tudunk velük végrehajtani. Ez a technológia kiválóan alkalmas arra, hogy megkülönböztessen embereket és/vagy gépjárműveket, minden egyéb objektumtól,így csak valós emberi vagy gépjármű jelenlétre tudunk riasztást küldeni vagy felvételt inditani, ilyen kamerák használatának esetében.

Képalkotásukat tekintve, ezekben a szériákban már ColorVU szenzorokat használunk, melyek kizárólag színes kép alkotására alkalmasak, 0,0005lux valós fényérzékeléssel, és 30m hatótávolságú fehér segédfénnyel. Mindkét eszközben 2 fizikai szenzorral dolgozunk, szenzoronként 4 megapixeles felbontással, ami végül egy 32:9-es képarányú 8 megapixeles, 5120*1440-es felbontású, maximum 20 képkockával rendelkező videó streamet ad. A 2 szenzor képének összefűzéséhez dinamikus pixelkalibrációt és egy speciális algoritmust használunk, melynek segítségével torzítás mentes 180 fokos videót vagyunk képesek visszaadni a felhasználóknak. A termékek továbbá támogatni fogják a 130db WDR-t, a LiveGuard funkciót, melynek segítségével a kamera fény és hangjelzést tud generálni videó analitikai riasztásra, ebből következőleg a kamerán gyárilag található mikrofon és hangszóró. Ezen felül lesz még az eszközökön 1/1 Alarm Input/Output csatlakozó, 1/1 Audió Input/Output csatlakozó, képesek leszünk POE tápegységről megtáplálni és egy maximum 256GB-os microSDHC memóriakártyával kiegészíteni, amennyiben lokálisan szeretnénk videót vagy képet rögzíteni.

Összességében egy igen okos és hasznos, költséghatékony társunk lehet minden olyan területen, ahol szükség lehet egy nagyobb felbontású, fix, áttekintő kép használatára, melyen akár 4 különböző érzékenységű téves riasztás szűrő analitika állítható be, és ezeknek a detektálásaira fény és hangjelzéssel képes reagálni.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Az iPhone, mint céges belépőkártya
Olvasta már?
Az iPhone, mint céges belépőkártya