MI alapokon - Wisenet WAVE 5.0


MI alapokon - Wisenet WAVE 5.0
A Hanwha Techwin kibocsátotta VMS megoldásának legújabb, a mesterséges intelligencián (MI) alapuló CCTV trendek hatékonyabb alkalmazását támogató, továbbfejlesztett kibervédelmi megoldásokkal felvértezett verzióját.

A WAVE 5.0 verziójában már elérhető az „Advanced Object Search” funkciója biztosítja a letárolt képanyagban az analitikai megoldások révén azonosított objektumok és azok tulajdonságaira (objektumtípus, szín, kor, nem, ruházat) alapozott visszakeresést. Az új verzió lehetővé teszi kamerák csoportjai jelfolyamainak egyidejű menedzselését (pl.: mozgásérzékelés / objektum alapú adatforgalom indítás). Az állandó, magas szintű rendszerintegritás érdekében a WAVE 5.0 automatikusan letölti és telepíti a legújabb rendszerfrissítéseket (a funkció kikapcsolható). A kiemelt kiberbiztonsági megvalósítása érdekében elérhetővé vált a kétlépcsős azonosítás, akár a Google Authenticator, Microsoft Authenticator, vagy a Duo Mobile igénybe vételével. Továbbá a VMS szerver SSL/TLS tanúsítást alkalmaz a „man-in-the-middle” (közbeékelődéses) támadások kivédése érdekében. Úgy a szerverek mint a kliensek munkamenet (session) alapú hitelesítést alkalmaznak alapértelmezetten.

Forrás: Hanwha Techwin Europe

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Új nagyteljesítményű 4K-s kamera az Axis kínálatában
Olvasta már?
Új nagyteljesítményű 4K-s kamera az Axis kínálatában