12V-ról működő, szünetmentesíthető switchet keres?


12V-ról működő, szünetmentesíthető switchet keres?
A Videosec kétféle 4+2 portos 100Mbps PoE switchet is kínál, melyek DC 9V-tól 56V-ig működtethetőek, tehát 12VDC és 24VDC rendszerekben is alkalmazhatóak hagyományos switchként, ugyanakkor 45.5V táplálás felett a POE mód is aktív.

Sokan ismerik azt a kihívást, amikor 12VDC vagy 24VDC táplálású IP rendszert kell szünetmentesítetten kiépíteni. Nos, az egyik legnehezebb feladat eddig 12V-ról vagy 24V-ról táplálható switchek beszerzése volt, de ennek vége. A Videosec kínálatában két ilyen swithcet is talál, ezeket mutatjuk most be:

PS04FE+2FE-V2:
Két 100Mbps uplink port és 4 PoE port található a switchen.
A tápcsatlakozó szabványos 5.5x2.1mm DC csatlakozó.
A VLAN+CCTV kapcsoló háromállású, kikapcsolt állapotban minden port minden porttal kommunikálhat. VLAN módban a POE portok csak az UPLINK portok felé kommunikálnak, CCTV módban pedig ezen felül 10Mbit/s-ra korlátozódnak a POE portok, ezzel az UTP kábelhossz 90m helyett akár 200-250m is lehet.
A switchhez mellékelt tápegység 54V/1.15A kimenetű. Ha a tápfeszültség 45.5V és 56V között van, a POE portok képesek a csatlakozó eszközöket táplálni is.
Alacsonyabb feszültségeken, tehát 24V DC, 12V DC vagy akár 9V DC táplálás esetén, hagyományos hatportos 100Mbps hálózati switchként működik.
A switch alján két rögzítési pont található csavarra akasztáshoz, a két oldalán pedig két-két menetes furat, amihez egyéb rackfület is csavarozhatunk.

PS-0004EP-2E:
Két 100Mbps uplink port és 4 PoE port található a switchen.
A tápcsatlakozó szabványos 5.5x2.5mm DC csatlakozó.
A VLAN+CCTV kapcsoló kétállású, kikapcsolt állapotban minden port minden porttal kommunikálhat. VLAN módban a POE portok csak az UPLINK portok felé kommunikálnak és 10Mbit/s-ra korlátozódnak, ezzel az UTP kábelhossz 90m helyett akár 200-250m is lehet.
A switchhez mellékelt tápegység 52V/1.25A kimenetű, állapotjelző LED-del. Ha a tápfeszültség 45.5V és 56V között van, a POE portok képesek a csatlakozó eszközöket táplálni is. Alacsonyabb feszültségeken, tehát 24V DC, 12V DC vagy akár 9V DC táplálás esetén, hagyományos hatportos 100Mbps hálózati switchként működik. A switch két oldalán állandó rögzítőfülek vannak, két-két csavarhellyel, így felületekhez könnyen csavarozható.

Fontos kiemelni, hogy a többi külső táplálású Videosec POE switch nem működik alacsonyabb tápfeszültségről, ez csak a fent bemutatott két switchre igaz.

Részletekért keresse a Videosec csapatát

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Megérkeztek a ráncfelvarráson átesett IdentiVision rögzítők
Olvasta már?
Megérkeztek a ráncfelvarráson átesett IdentiVision rögzítők