Új DeepinView kamerák a Hikvsion palettáján


Új DeepinView kamerák a Hikvsion palettáján
A Hikvision piacra dobta mélytanuló analitikai - arcfelismerés, rendszámfelismerés, több típusú célobjektum detektálás stb.- funkcióval felvértezett DeepinView családjának legújabb, TandemVu („két-kamera-az-egyben”) technológiával felvértezett új tagjait.

A Hikvision új csőkamerái a TandemVu képességüknek köszönhetően képesek egyidejűleg továbbítani áttekintő (a kamera felső fix, nagylátószögű optikájával) és ráközelítéses („be-zoomolt” – az alsó motoros zoom optikával) képanyagot a megfigyelt területről, biztosítva az adott szituáció rögzítésének közel teljességét – a gyártó elmondása szerint. Az IR és látható (fehér) fénytartományban működő LED-ekkel valamint ablakfűtéssel rendelkező új családtag felső optikája mögött 4MP-es, míg az alsó „hátterében” 4K-s képalkotó kapott helyet. A kamera alsó (motoros) zoom optikája elérhető 10-50 (8A86) és 8-32 (8A46) milliméteres változatokban. A felső kameraegység képességei a gyártó ColorVu, míg az alsó a DarkFighter technológiájával egészülnek ki, mely utóbbinak köszönhetően a 4K-s képanyag színinformációja egészen 0.0003 lux-ig megmaradhat – a gyártó megállapítása szerint.

Forrás: Hikvision

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Földfelszíni és drón-detektáló radarok a Zmaxnál
Olvasta már?
Földfelszíni és drón-detektáló radarok a Zmaxnál