Videosec kiegészítők és szerelési segédanyagok raktárkészletről


Videosec kiegészítők és szerelési segédanyagok raktárkészletről
Az új 4+2 és 8+2 portos PoE switchek mellett passzív PoE tápfeladókat, gyorscsatlakozókat, érvéghüvelyeket, videóbalunokat, tápegységeket, IP67 ABS kötődobozokat és sok egyéb, a kamerarendszerek telepítéséhez is szükséges kiegészítőket rendelhetünk a Videosec kínálatából.

A világban tapasztalható szállítmányozási nehézségek miatt ugyan kicsit késve, de megérkeztek az új PoE switcheink. A 4+2 portos, belső tápegységes (PS04FE+2FE) modell mellé érkezett két külső tápegységes változat is, a PS-0004EP-2E, amelyik házán fix rögzítőfülek kerültek kialakításra és a PS04FE+2FE, amelyik PoE watchdog funkcióval is rendelkezik. Egy új, igen kedvező áron kapható 8+2 portos PoE switch is érkezett, a külső táplálású PS08FE+2FE, 2 darab 100Mbps uplink porttal, a már jól ismert gigabit-uplinkes PS08FE+2GE mellé. Ismét elérhető az uplink-portján, másik PoE switchről táplálandó 4+1 gigabites PS04PGE+1PD switch is.

A passzív PoE tápfeladók, az 500mA/48VDC teljesítményű RA-48PoE és az új, 1A/48VDC teljesítményű RA-48PoE-H1 szintén elérhetőek, ahogy a 12V/1050mA maximális terhelhetőségű PoE-48 tápleválasztó is.

Koax kamerarendszerekhez igen kedvező áron kínáljuk az 1A/12VDC kimenetű CP1000-H tápegységet, amelyik túlfeszültség, túláram, rövidzár elleni védelemmel is rendelkezik, valamint 2 percig 150%-on terhelhető, azaz 1500mA/12VDC leadására is képes. Megérkezett az új videóbalununk, az XDT-8000, amelyik tartalmazza az elődmodellekben is megtalálható védelmeket, emellett 71MHz frekvenciáig képes jelet átvinni, azaz a 4K / 8 Megapixel felbontású, 30fps videójel átvitele sem ütközik akadályokba.

A Videosec gyorscsatlakozókból is új szállítmány érkezett, valamint a szigetelt érvéghüvelyek is kaphatóak. Egyvezetékes és kétvezetékes roppantható érvéghüvelyek 0.5mm2-től egészen 4mm2 keresztmetszetig választhatóak, illetve a kétféle keresztmetszetű krimpelhető, hőzsugoros, vízhatlan kábeltoldó is készletre került.

Ha kérdése van, vegye fel a kapcsolatot a Videosec csapatával.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Biztonságtechnikai garázsvásár Szegeden
Olvasta már?
Biztonságtechnikai garázsvásár Szegeden