OPTEX FlipX már Európában is


OPTEX FlipX már Európában is
Az OPTEX az EMEA (Európa, Közel-Kelet, Afrika) régióban is elérhetővé tette új, innovatív beltéri mozgásérzékelő családját.

A FlipX kiemelt sajátosságaként említendő a „testre szabható” – az emberi alak hatékonyabb felismerését kínáló – pyroelektronikus szenzor, valamint egyedi lencsemegoldást, melynek segítségével az új érzékelők egyaránt használhatók keskeny és széles területek lefedésére; így a telepítő és a felhasználó egy „2-az-1-ben” mozgásérzékelő előnyeit élvezheti – a gyártó illetékesének értékelése szerint. A FlipX-be integrált lencse 180°-os elforgatásával válthatunk a 18m hosszúságot, valamint a 85°-os, 12m szélességű területet lefedő „üzemmódok” között. Az új család tagjai közül a Grade 2-es, PIR és duál (PIR+mikrohullámú) verziókban elérhető, a hő- és fényviszonyváltozások okozta téves riasztásokat eliminálni hivatott jelfeldolgozó funkcióval (SMDA - Super Multi-Dimensional Analysis) felvértezett FlipX Standard kerül piacra. A FlipX család további tagjainak debütálása 2022. végén / 2023. elején várható.

Forrás: OPTEX Europe

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Megérkeztek a ráncfelvarráson átesett IdentiVision rögzítők
Olvasta már?
Megérkeztek a ráncfelvarráson átesett IdentiVision rögzítők