Kinetikus kapcsolók és kisméretű relémodulok


Kinetikus kapcsolók és kisméretű relémodulok
Kinetikus kapcsolókkal a leglehetetlenebb helyekre is telepíthető kapcsoló. Vezeték nélküliek, vízállóak, esztétikusak, karbantartást nem igényelnek, tartósak. A relémodulok wifi kapcsolaton távvezérelhetőek és automatizálhatóak is. Váltó/keresztváltó? Akár 10 kinetikus kapcsolóról is vezérelhetőek.

A Videosec KRC200-W sorozatú aktuátormoduljai egy- és kétrelés kivitelben, triakos fényerőszabályzó modulként és redőnyvezérlőként érhetőek el. A 44x44x22 mm-es dobozka szabványos 65mm kötődobozban is elfér, mechanikus kapcsoló mögött. A KRC201-W egycsatornás relémodul, szárazkontaktus kimenete kapcsolhat DC törpefeszültségű fogyasztókat, de akár riasztási zónakat is aktiválhat automatizációkon keresztül. Maximálisan 10A/250VAC vagy 10A/24VDC fogyasztót kapcsolhat.

A KRC202-W két kapcsolt fázis kimenetére két független fogyasztót kapcsolhatunk, mint egy akár 10 helyről is távkapcsolható 106-os kapcsolóra. A KRC211-W nevében ugyan triakos fényerőszabályzó, a gyakorlatban viszont a két FET-es megoldás felfutó és lefutó élre reagáló LED lámpákkal is kompatibilissá teszi. Menyezeti légkeverő ventillátorok sebességszabályzására is alkalmas. A KRC220-W redőnyvezérlővel irányonkénti fázisbemenettel rendelkező redőnymotrokat vagy kapumozgató motrokat vezérelhetünk.

Tuya applikációból automatizálható a csatlakoztatott eszközök működése. Az S-bemenetekre mechanikus kapcsoló vagy nyomógomb köthető. Kinetikus kapcsolókat alkalmazva, mint a KS2-254 vagy KS2-154, a legextrémebb helyekre (üvegre, bútorra, de nedves és kimondottan vizes környezetbe is) vezetékek és elem nélkül helyezhetünk kapcsolókat, egy KRC-200-as modulhoz akár tízet is. A kompakt kialakításnak köszönhetően 65mm-es kötődobozokba, mechanikus kapcsolók mögé is beépíthetőek. Már meglévő rendszer költséghatékony okosítására és új okos-rendszerek kialakítására egyaránt alkalmazhatóak. A váltó és keresztváltó kapcsolók kábelezése immár a múlt, kinetikus kapcsolókkal mindezt egyszerűbben és olcsóbban megoldhatjuk.

A Videosec kinetikus kapcsolóit és a hozzájuk tartozó eszközöket bemutató videók folyamatosan kerülnek fel a webre.

Kérdéseivel keresse a Videosec csapatát.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Az emberalak és jármű felismerésen alapuló belépő szintű IQ analitika beállítása
Olvasta már?
Az emberalak és jármű felismerésen alapuló belépő szintű IQ analitika beállítása