Provision-ISR intelligens LPR kamerák


Provision-ISR intelligens LPR kamerák
Az utóbbi években a rendszámfelimerési technológia egyre inkább a figyelem középpontjába került: a telepítők és a gyártók is kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy megrendelőik igényeinek eleget tudjanak tenni.

Gépjárművekhez kapcsolódó automatizálási folyamatokban ma már sokkal több ilyen kamerával találkozhatunk mind kapu- és sorompó vezérlés, mind városi és hatósági megfigyelő rendszerek illetve parkolók és parkolóházak üzemeltetése kapcsán.

A Provision-ISR LPR (License Plate Recognition) kamerái a legfejlettebb képfeldolgozási technológiáknak köszönhetően biztosítják, hogy a rendszámfelismerés mindig pontos legyen.A cég több éves fejlesztési és kutatási stratégiája garantálja, hogy ezen eszközök minden környezetben több mint 99%os hatékonysággal működjenek. Alacsony megvilágítású helyek, rossz szögben installált eszközök és nem megszokott karakterek kihívást jelenthetnek a beolvasásban és azonosításban, de ezek a 2 Mpx-es kamerák egy másodpercen belül 2 rendszámot is képesek beolvasni, és 50 különböző nemzetközi formátumot tudnak azonosítani egy maximálisan 70km/órás sebességgel haladó jármű esetén.

Amennyiben 5%-os kedvezménnyel szeretné megvásárolni a fent említett kamerákat, illetve a Provision-ISR további termékeit, használja a következő promóciós kódot megrendelésnél:


Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Uniview Tri-Guard 2.0 kamera
Olvasta már?
Uniview Tri-Guard 2.0 kamera