Ajax: Professzionális biztonsági rendszer


Ajax: Professzionális biztonsági rendszer
Az Ajax egy intelligens, professzionális biztonsági rendszer, amely véd a betörés, tűz és vízbetörés ellen. Ha baj történik, a rendszer azonnal működésbe hozza a szirénákat, mobilalkalmazáson keresztül riasztja a felhasználókat, és segítséget kér a riasztószolgálatot végző cégtől.

A termékcsalád több mint 50 vezeték nélküli és vezetékes eszközből áll, fehér és fekete színben, a tökéletes beltéri és kültéri biztonság érdekében. Tartalmaz különböző mozgás-, tűz- és árvízérzékelőket, vezérlőpaneleket (hubokat), szirénákat, billentyűzeteket, pánikgombokat, intelligens otthoni automatizáláshoz szükséges eszközöket stb.

Hogyan működik az Ajax?

All-in-One biztonsági rendszer. Az Ajax alkalmas bármilyen helyiség védelmére, legyen szó lakásról, házról, üzleti irodáról, üzletről vagy akár egész termelésről, betörés, tűz és árvíz ellen. A mozgásérzékelők kisállatvédettek, 50 cm-nél és 20 kg-nál kisebb állatokra nem reagálnak.

A rendszer fotóellenőrzést biztosít a riasztásokról - a MotionCam és a MotionCam Outdoor érzékelők fotókamerával felszereltek, így a felhasználó és a biztonsági cég azonnal meggyőződhet arról, hogy a behatolás valós-e, vagy valaki csak elfelejtette hatástalanítani a rendszert.

A teljes HD felbontású videómegfigyeléshez lehetőség van harmadik féltől származó videokamerák integrálására az Ajaxba.

Vezeték nélküli. Bár az Ajaxnak van egy Fibra nevű vezetékes készülékcsaládja is, az Ajax széles körben ismert a vezeték nélküli Jeweller termékcsaládjáról, amelyről általában a média is beszámol.

Az Ajax vezeték nélküli eszközök az Ajax Systems által kifejlesztett Jeweller rádió protokollon keresztül kommunikálnak. Ez a protokoll biztosítja a kétirányú kommunikációt, akár 2000 m-es működési hatótávolsággal és nagy energiahatékonysággal - az érzékelőkben lévő elemek élettartama 5-7 év. A Jeweller által továbbított adatok titkosítva vannak, a hitelesítésnek köszönhetően az eszközök nem hamisíthatók. Zavarás vagy zavarási kísérlet esetén a rendszer szabad rádiófrekvenciára vált, valamint értesíti a felhasználókat és a biztonsági céget. Az Ajaxnak kevesebb mint 0,15 másodpercre van szüksége a riasztás leadásához.Tekintse meg az AJAX termékeket a webáruházunkban.Amennyiben szeretne mélyebben megismerkedni az AJAX vezetéknélküli riasztórendszerekkel, látogasson el hozzánk a 2022.10.12-én megrendezésre kerülő Alphasonic Expo szakmai napunkra ahol az AJAX gyártó dedikált standdal, előadással, és interaktív bemutató rendszerekkel várja az érdeklődőket.Kérdés esetén, illetve kedvezményes telepítői árakért forduljon bizalommal kollégáinkhoz.

Gyarmati Bálint
Biztonságtechnikai üzletágvezető
balint.gyarmati@alphasonic.hu
+36 1 88 33 100

Siska Zsombor
Biztonságtechnikai termékmenedzser
zsombor.siska@alphasonic.hu
+36 1 88 33 100

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Biztonságos kajakozás és SUP-ozás nyáron, a ZOLEO műholdas kommunikátorral
Olvasta már?
Biztonságos kajakozás és SUP-ozás nyáron, a ZOLEO műholdas kommunikátorral