Dallmeier „hajódetektálás”


Dallmeier „hajódetektálás”
A CCTV piac prominens európai tagja elérhetővé tette legújabb, vízfelszíni objektumok (a fejlesztő megállapítása szerint) nagymegbízhatóságú detektálását biztosító, mesterséges intelligencia alapokon nyugvó video-analitikai applikációját.

A "SEDOR® AI Ship Detection" képes a nagy vízfelületekre jellemző szélsőséges fényviszonyok, illetve a hullámzás jelentette kihívások ellenére azonosítani a védett területek (pl. kikötők, finomítók, egyéb létfontosságú infrastruktúra) felé közelítő, azonosítatlan objektumokat, lehetséges előnyt nyújtva pl. terrortámadások megelőzéséhez és támogatva a vonatkozó biztonsági szabályozásoknak (pl. ISPS keretrendszer) való megfelelést. A SEDOR® alapját egy speciálisan „feltanított”, felhasználás során további „alkalmazkodásra” képes idegi hálózat képezi, mely a csónak mérettől felfelé képes azonosítani a vízen közlekedő járműveket. A Fejlesztő illetékesének elmondása szerint, az új applikáció 99%-kal alacsonyabb téves riasztási aránnyal dolgozik mint a hagyományos analitikai megoldások.

Forrás: Dallmeier

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Uniview Tri-Guard 2.0 kamera
Olvasta már?
Uniview Tri-Guard 2.0 kamera