Jelentős frissítést bocsátott ki a Genetec


Jelentős frissítést bocsátott ki a Genetec
A globális CCTV piac egyik kiemelkedő VMS (video-menedzsment szoftver) fejlesztője elérhetővé tette megoldása a 5.11 verzióját.

Az új verzióval debütált a cég új internetes böngészőkön futtatható, intuitív, térképalapú alkalmazása, a Genetec Web App. Az 5.11-es verzió hozzáférést biztosít a Genetec Security Centerének valamennyi moduljához, beleértve az Omnicast™ (video-megfigyelés), Synergis™ (beléptetés), AutoVu™ (automatikus rendszámleolvasás), Sipelia™ („kaputelefon” / belső kommunikáció), valamint a behatolásjelzést. A Security Center 5.11 alapértelemzetten biztosít olyan kiemelt szolgáltatásokat, mint a KiwiVision™ analitika (adatvédelem, látogatószámlálás, biztonsági célú video-analitika, kamera integritásvédelem), Visitor Management (látogatók kezelése), fejlett térkép funkciók, különböző fenyegetettségi szintek meghatározása (és rendszerszintű működési paraméterek /válaszreakciók meghatározása) stb.

Forrás: Genetec
Tagek: VMS

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
INIM Previdia Compact tűzjelző központ
Olvasta már?
INIM Previdia Compact tűzjelző központ