Tovább bővül az Axis beléptető családja


Tovább bővül az Axis beléptető családja
Az Axis Communications bejelentette beléptető portfoliójának legújabb, kompakt kivitelű – fejlesztése során a rugalmas telepíthetőséget, alkalmazást és bővíthetőséget szem előtt tartva megalkotott – családját.

Az AXIS A12 hálózati ajtóvezérlők harmonikusan együttműködik a gyártó által kínált teljeskörű megoldás-portfolióval, lehetővé téve alkalmazásukat a legkisebbtől a legnagyobb rendszerekig. A „peremoldali intelligencia” jegyében megalkotott új – a gyártó megállapítása szerint versenyképes árazású – család az esetben is maximális hatékonysággal képes ellátni feladatait, ha a hálózat nem elérhető. A gyors és egyszerű telepíthetőséget, PIN és (látogatók számára) dinamikus QR kódok, valamint rendszámok kezelését kínáló család 250 000 azonosító és eseménynapló-bejegyzés tárolását biztosítja. Az alapszolgáltatást kínáló AXIS A1210-B egy ideális kis / szűkös olyan installációk/helyiségek védelmére, mint például meglévő vagy újonnan telepített szekrényekbe. Az AXIS1214 Kit 4, vandálbiztos szekrénybe integrál alap vezérlőt tartalmaz. Az új család természetesen rendelkezik az AXIS magas szintű kibervédelmi funkcióival, továbbá a titkosítási kulcsok biztonságos tárolását nyújtó, az EAK6+ tanúsításnak megfelelés integrált tároló egységgel. Az AXIS A12 termékek 2022. végén válnak elérhetővé az cég disztribútor hálózatán keresztül.

Forrás: Axis Communications
Tagek: beléptető

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
RISCO ( Rokonet ) hírek az LDSZ Kft-től
Olvasta már?
RISCO ( Rokonet ) hírek az LDSZ Kft-től