Videosec PTZ kamerák IQ analitikával


Videosec PTZ kamerák IQ analitikával
Már nem elég, ha egy PTZ kamerával körbe tudunk nézni, a kamerák már felismerik, ha embert vagy járművet látnak, automatikus objektumkövetés, automatikus őrzés, interaktív területvédelem, csak néhány az elérhető funkciók közül.

Kamerarendszereknél a kiváló képminőség mellett már riasztási és kereshetőségi projekt-igények is alapvetővé váltak. A kamerák számától független igény, hogy kilistázhassuk, adott területen, adott időszakban, mikor tartózkodott ember vagy jármű az egyes kamerák látóterében. Ezen felül a Videosec PTZ kamerái 2 megapixeltől 5 megapixel felbontásig, akár 60fps képfrissítésig, Starlight képminőséget nyújtanak. Minden Videosec PTZ kamerához mellékelt alaptartozék az oldalfali konzol (hattyúnyak).

A legkisebb, PTZ-675IQ-X4SWAL kamerát egy körbeforgatható, billenthető, 4x zoomátfogású dómkameraként képzeljük el, IR + fehér LED fénnyel, piros-kék villogóval, interaktív területvédelemmel, azaz riasztáskor piros-kék villogással és előre rögzített hangfájl lejátszásával.

A 4” méretű PTZ-6424IQ-X25S kamera a kisebb fizikai méret ellenére mindent tud, amit a „nagyok”, a fém kameraház IK10 vandálvédettségű, a kamerafej labdaszerű kialakítása megnehezíti a kamera nézési irányának távolról történő kikémlelését. Az IQ analitikai riasztások területeit/vonalait a kamera 3D térben tárolja, azaz forgással és zoomolással változik a terület helye és mérete. A riasztások automatikus objektumkövetést is kiválthatnak.

A PTZ-6622IQ-X25S60 2 Megapixel felbontáson 60fps képfrissítést kínál. Nagy sebességgel mozgó objektumok megfigyeléséhez kiváló választás. Az analitikai riasztások riasztási kimeneteket is vezérelhetnek. A PTZ-6624IQ-X33S 4 Megapixel felbontású képet ad 33x zoomátfogású objektívjével.

A PTZ-6854SR-X38UP-VC SuperStarlight fényérzékenységet kínál 4MP felbontáson, 60fps képfrissítéssel. Belső fűtés és hűtés, jégmentesítés, képstabilizálás, infra-alapú ködvágó fukció, csak.

Minden PTZ kameránk fontos képessége az automatikus őrzés, azaz bizonyos idő elteltével, miután bárki elmozgatta a kamerát, a kamera magától visszatér a kiválasztott preszetpontra vagy elindítja a kiválasztott őrjáratot.

Raktárkészlet? A Videosec projekt-termékei nagy mennyiségben, készletről rendelhetőek.

Kérdéseivel keresse a Videosec csapatát.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Uniview Connect Box
Olvasta már?
Uniview Connect Box